Tsubaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vallahi bilmiyorum hocam yani eskiden millet bunun neyine şık diyor diyordum zevk meselesi bir defa bu gece yarısı rengini gördüm tamam dedim mac alırsam bunu alırım diğerleri çok sıradan geliyor ya da beyaz veya gri sevmiyorum pek. Şu an Monster kullanıyorum 2,5 yıl oldu batarya dışında sorun yok aslında bir kez servise götürdüm klavye rgb bozulmuştu direkt klavyeyi değiştiler servisi de fena değildi ama özellikleri daha güncel bir pc ye geçmek istiyorum. Sanırım m2 li bir air e geçicem pişman etmez umarım
hocam mevcuttaki sistemim;
İ9-9900K - 64GB RAM - Samsung 860EVO m2 ssd 500gb - 2TB seagate harddisk - GTX 1660Tİ - Asus gaming tuf Z390
Uzun uzun adlarını yazmadım ama siz anlamışsınızdır Yani fena sayılmayacak hatta birçok sisteme göre iyi denebilecek bir windows sistemim var ve çok memnundum ta ki 3-4 gün önce macbook pro M1 pro 14 inch alana kadar Gerçekten apple bu işi farklı bir boyutta yapıyor. Birçok arkadaşım zorlanırsın vs dedi ama hemen alıştım ve çok hoşuma gitti. PC de kullandığım programları zaten lisanlı kullanıyorum (adobe creative cloud vs ) O yüzden program kurma vs işinde de problemim de olmadı. Uzun lafın kısası tavsiye ederim. Mevcut sistemimi her yere taşıma şansım yok ama macbook sayesinde evde yaptığım işe bir kafede otururken de devam edebilirim ki benim açımdan zaman çok değerli. Mac'in verdiği en güzel hediyesi bana zaman tasarrufu oldu yoksa bir yere gittiğimde cihazı açınca arkasında elma gözüksün gibi bir derdim hiç olmadı
EDİT: Mevcut windows sistemimden de bir sıkıntım yok evde windows ev dışında ofiste vs macbook