eypoffcl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Okudum hepsini ben de kendimi anlatayım aklınızdaki sorularıniza cevap bulursunuz diye düşünüyorum.

10 yaşından beridir yazılımla ilgileniyorum ve hâlâ devam ediyorum. Hiçbir zaman sıkılmadım. Önce HTML CSS ile başladım sonra Desktop uygulama geliştirme ile yazılım hayatıma devam ettim.. Aslında websitesi geliştirmek daha zevk vericiydi. Bu yüzden web yöneldim.
Static websiteler yapıyordum. Taaa ki backend görene kadar

Backend işin en güzel kısmı diyebilirim. En azından benim için.

PHP ile başladım. Başlarken de çok acemiydim. Spagetti kod yazardım. Aslında her şeyi araştırarak öğrendim.

Şu an güncel olarak PHP, NodeJS - Programlama olarak Java, C++ gelistiriyorum. C# orta düzey biliyorum ama dediğin gibi ısınamayınca olmuyor...

PHP ile bir e-ticaret sitesi geliştirebilirsiniz. NodeJS daha performanslı diyebiliriz ama PHP sizi üzmez. PHP öldü diyenlere de inanmayıniz. Önemli olan sizin nasıl yazdığınız ve projeyi nasıl ayağa kaldırmanız.

Projelerde MVC, OOP kullanın.

Büyük e-ticaret sitelerinden örnek vermişsiniz lakin bunlar ekip ve şirket işi. Öyle bir projeyi tek başına ayağa kaldırmak tabii ki zor. Microservisler var, Queue servisleri var. Redis, RabbitMQ... Var da var....

H*cklenme korkusuna gelecek olursak o maalesef ki bende de var. Bir türlü aşamıyorum bu yüzden yaptığım her projeyi üst düzey güvenliklerle koruyorum. Özenerek, düşünerek yazıyorum.

Gelişmiş e-ticaret sistemleri genel olarak admin panelini websitede kullanmak yerine masaüstü uygulamasında kullanırlar. Bu size kalmış ister web ister desktop ister mobile.
Dediğiniz masaüstü olayı için pwa yeterli mi? E-ticaret için.