ARAZBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar bir haber tarzı sitem var. Önerilerinizi açık olacağım. (İlk Haber Sitem) wbots ile çalışıyorum. Sanırım biraz abarttım 1 haftada 350 içerik girmiş wbots ve dün site reklam aldı. İndex hiç almıyor denecek kdar az alıyor. Reklamlar da şöyle bir sorun var ; örneğin googleden siteye girdiğinizde ama anasayfa felan değil öyle index alan herangibir yazıdan bahsediyorum Google üzerinden girdiğinizde reklamlar gözükmüyor. Ancak anasayfaya döndüğünüz de reklamlar geliyor geoit temasını kullanıyorum. Site adım; sizcebakim.com bana öneriler de bulunur musunuz ? Teşekkürler.

Baksanısa 400 küsür içerik var 66 sayfa çıkıyor site 1 aylık felan daha ama 2 haftadır uğraşıyrum ziyaretçi zaten yok sitede adam akıllı. Uçmasını beklemiyorum tabi ama 10 20 okuyucu görmek istiyor insan. Nerde hata yaptım ben?
Hocam haber siteleri ya da blog siteleri zaman ister Google news kaydınız yoksa sizin botla çektiğiniz içerikler index alana kadar otoriter siteler sizden önce yayınlamış oluyor hit alma şansınız yok o nedenle ayrıca site adresinizi kaldırın kopyalanabilir reklam için new Adman veya ad inserter eklentileri ücretsiz yazılarınız da reklam çıkmıyor gördüğüm kadarıyla