ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iyi niyetinizden zerre şüphem yok aynı şekilde @iyi; hocam da işini çok iyi yapıyordur bir şey diyemem demek istediğim böyle yüksek (ki ne kadar yüksek tartışılır) rakamlar için öneride bulunmak için en azından kullanmış olmanız ya da hizmet almış olmanızı tavsiye ederim.
Katılıyorum, tamam referans önemlidir ama A kişisi sattığım işi devam ettirebilmiştir, B kişisi devam ettirememiştir, ya da ben A kişisine yardım etmiş verdiğim sözleri tutmuşumdur, B kişisine verdiğim sözleri yarım yamalak tutmuşumdur. Hakkımda kötü yorum yok diye bugün 500k istesem verecek kişiler biliyorum çok yanlış aslında bu durum. Konuda hep bana övgü yapılmış teşekkür ederim ama yanlış hareket ettiğinizi de söylenmesi lazım. Gerçekten kötü bir dönemdeyiz, iyi gibi gözüken aslında ekranlara oynayıp para çarpıp kaçan çok kişi var. Dikkatli olun bir yere yatırım yaparken, gaza gelip hareket etmeyin, o işlerden anlayan tanıdıklarınıza sorun, en ufak şüphe varsa yatırım yapmayın. Unutmayın elinizdeki para her zaman 0 dan büyük.

site alımı ile ilgili görüşümü de paylaşmam gerekirse, 2022 yılında internet sitesi özellikle Türkçe internet sitesi alma taraftarı değilim. Yabancı dil bir nevi iş yapar ama onu da o dili bilmeden almak yine büyük risk çünkü hilesini hurdasını ayırt edemezsiniz.
Önerim, yatırım tavsiyesi olmamak ile birlikte, mobil uygulamada ilerlemeniz. Özellikle iOS. Oyun olur, uygulama olur.

illa site açmak istiyorsanız da ben yine telefon üzerine ilerlerdim. Özellikle nasıl tamir edilir, nasıl cam değiştirilir, vs vs. Bir de bu işten anlayan biri işe anlaşır gerekirse servis açar o yönde ilerlerdim. İnsanlar iphone 14 yerine artık iphone 11, iphone 8 bilmem ne batarya değişimi gibi şeyler arıyor. Çünkü ekonomi artık buna izin veriyor. Kısacası mantıklı ilerleyin zaman önemli.