umitkatmer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu nasıl bir iş ilanı anlamadım , konu "Şikayet" lütfen bunu şikayet olarak belirtin ve hakkınızı arayınız, sizin de süreç deki haklı haksız duruşunuz ortaya çıksın. Böyle bir iş ilanına kim döner ? Herkesi Zan ve Töhmet altın da bırakmayın ...
....
Çok haklısınız, fakat bir taraftan biz de haklıyız. Bilerek ifşaa etmedim. Yine sabır gösterdik. Neyse ki bu bu tarz ilana cesaret gösterenler gerçekten işi bilenler oluyor ve sorunlar çözülebiliyor. Özelden yazan bir arkadaş sorunumuzu halletti. Direk işe girişti. Modüldeki sorunu bir başka arkadaşa neredeyse yeniden yazdırarak çözdürdük. İnanın para bile konuşmadık. Söylediği rakama neredeyse pazarlık bile etmedik. Sanıyorum gönlünü yormadık. Emek bambaşka bir şey. Belki de bu şekilde ilan açmasam bu arkadaş ile çalışamayacaktık. Umarım diğer arkadaş bu ilanı görerek modüldeki sorunlarını çözecektir. Biz halen onun modülünü kullanıyoruz sonuçta. Amacımız şikayet değil, bir çeşit uyarı diyelim. Tüm bunlar kendisi ile iletişim kuramadığımız için.