Google index sorununu kesin çözen bir yöntem söyleyeyim çok basit
Bu yöntem belki bilenler vardır ama genelde index almayan siteler için geçerlidir ben birçok sitemde denedim ve tüm sayfalarda 2 gün içinde index aldı index alması için birçok backlink ve tanıtım yazısı aldım ama sadece ana sayfa index alıyordu başka sayfalar almıyordu ama bu yaptığım siteler içerik siteleri değildir çünkü denemedim içerik için google news ile yapabilirsiniz bu dediğim siteler kurumsal, takipçi satış hizmet siteleri vb normalde google ile getir yaptığımızda index almıyordu aldığında ise 1 ay falan sonra index alıyor yeni sitelerde

Yöntem
Youtube da bir kanal açın abone sayısı falan önemli değil herhangi bir video yükleyin ve açıklama kısmına linklerinizi sayfalarınızı falan ekleyin ve ondan sonra search console ile sitenizi taratın en fazla 2 gün içerisinde kategoriler falan index alacaktır google'de youtube ile hemen index alıyor basit bir yöntem ama index sorunu olan arakadaşlar denesin ayrıca backlinklerinizide ekleyip indexletebilirsiniz ben birçok backlinke index aldırdım bu yöntem ile

Not: Lütfen konuyu baltalamayın ihtiyacı olanlar denesin ben seo uzmanı değilim tesadüfen buldum 5-6 sitemde test ettim ve olumlu sonuç aldım