BaRBaRYaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel söylüyprsunuz. Ama burada kişiler kendi stratejilerini belirliyor. Buna da saygı duyulmalı.
Kimi temiz ve kaliteli iş yapıp emeğinin karşılığını alarak pahalı ama az satıp ona göre kazanç elde etmek istiyor
Kimi ucuz olsun çok kişi alsın sürümden kazanayım diyor.

Elin gavuru codecanyon da - themeforest te 20 dolara satıyor ise biz r10 da neden 20 dolara satmayalım !!!

Her ne kadar farklı şeyler gibi görünsede wordpress temaları da içinde barındırdığı temaya özel eklentilerle birlikte SADECE TEMA denemeyecek kadar komplike bir hal aldı. En bilinen temalardan bir tanesi ile örnek vereyim.

AVADA
Tema fiyatı : 70 dolar
Satış adedi : 860.000
Toplam satış bedeli : 60 Milyon DOLAR ve hala artmaya devam ediyor.

Şimdi bu adamın yaptığı iş kalitesiz mi ?
Ucuza satarak hata mı etmiş ?
ya arkadaş saygı saygı diye diye sektörü mahvettiniz ya allah aşkına saygı duyulucaksa bu işten ekmek kazanana duyulsun ne stratejisi müşteriler fiyatı belirlemez mobilya satan adam müşteriler bu fiyata alamıyor 20 bin den 10 bine düşüriyim demez fayans ustası millet metrakaresi 100 tl den yaptıramıyor 40 tl yapıyım demez tesisatçı demez elektrikçi demez neden yazılımcılar diyor yaw biraz yaptığınız işin farkına varın bu iş lahmacuncuya site yapmakla sınırlı birşey değil bu iş startup şirketine katalog sitesi açmakla sınırlı birşey değil inovasyon üretiyoruz biz bunun değeri 200 tl mi Türkiye piyasasında emeğinin karşılığını isteyen adam işsiz kalıyor kendi gözlerimle görüyorum çünkü 3 senedir yapıyorum evet belki sana göre tecrübesizimdir ozaman lütfen rica ediyorum siz sözleyin sizin ilk başladığınız zamanlarda statik site yaptırmak örnek veriyorum blog ne kadardı sizin zamanınızda iletişim bilgileri ve menü içeren gıda sektöründen birisine site yapmak ne kadardı rica ediyorum karşılaştırın bu konunun ciddiye alınması gerek bizi chatgpt falan işsiz bırakmıycak çok az kaldı biz birbirimizi işsiz bırakıcaz