OktayDurak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım bunlar da bir zamanların arabesk rap'i gibi cehennemin dibini boylar.

Bu arada spotify'da tür olarak engelleme yapmanın bir yolunu bilen allah için aydınlatsın beni. Yeni müzik keşfedeyim diyorum, hep bu tür müzikler çıkıyor.

Pink floyd - hey you dinlerken hissettiklerimi başka şarkılarda da hissetmek istiyorum.
Oyy Pink Floyd falan hiç katmadım hocam ben zaten. Onlar ayrı bir camia da. Sadece erkekliğimizin geldiği. Şimdiki çocuklardan 25 yaşına kadar gençlerimizin özendiği kişilere bakıyorum da. Ekmek almaya giden çocuğun ağzında dahi Massaka fero sözleri falan vardı. Arada denk geliyorum maalesef mainstream olduğu için çok fazla. Çocuk daha 9 yaşında. Şimdiden ot mot öğrenmiş özentilikten. O kadar basit ki yaptıkları iş. "Karı kızdan bahset (Check) Ottan bahset (Check) Tehlikeli, sabıkalısın (Check) En zor hayat senin (Check) Oradan bir beat ver babam stok, Klipte silah ve kızlar, her gece kızlarlayız (Check)" Kankalar vallahi düşmüyor böyle.

Bunu ponzi sistem gibi düşünün. Buradan yürüyen yürümüş almış parasını. Sen saçını pembeye boyatınca yalnızca Bağcılar'da 2+1 40 yıllık binada oturan saçını pembeye boyatmış 25 yaşındaki Mehmet oluyorsun, o adam boyatınca altında BMW'si olan fenomen oluyor.