Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Video ile algı yaratıyor, yönlendirdiği sayfada da Google CSE arama reklamları çıkıyor. Aslında arbitraj yapıyor, ban yer mi bilemiyorum, CSE uzmanı @ModaMarka; yorumlarsa daha iyi olur
etiket için teşekkürler.

bilmeyenler için bilgilendirme yapayım.

1.banlanma yok arkadaşlar bu sistemi yapan çok fazla kişi var birtanesinin banlandığın görmedim konuda örnek verilen kısımda video üzerinden yönlendirme var ancak tiktok gibi mecralarda genelde google şu yaz diye insanları yönlendiriyorlar.

misal, bin tl devlet hibesi nasıl alınır kesin çözüm. gibi video başlığı atarlar malum bedava paraya binlerce insan sorgulamadan zıplıyor. video içeriğinde site adını bastıra bastıra google a bunu yazın şöyle işlem yapın vs diye tarif ediyor bu şekilde takipçisi yüksek ve güvenilir hesaplardan paylaşım yapıyorlar izleyenlerde hemen atlıyor site adını google a yazıp giriyor.

işin sırrı ne videoda nede reklam yerleşiminde. sırf reklam sunumu için hazırlanan mobil arayüzde

peki bunlar kazanıyor mu ? günde 5 10 k kazanan var video bu şekilde 200 250 tl ye hesap sahiplerine içerik çektiriyorlar.

işin sırrı tema eidtlemesinde, ziyaretçiye bedava para sunuyorsun, oda sonuca ulaşmak için önüne koyduğun her sayfaya tıklamaya hazır bir av. normal düz bir temada bunu yapmak zarar ettirir kazandırmaz ancak bu işe uygun hale getirildiğinde tbm tavan yapıyor kullanıcıyı en az 2 3 4 sayfa gezdirip tıklattırıyor.

mantığı legal bir şekilde yapabilmeniz için anlatıyorum

içeriğinize ziyaretçi tıkladı. 1. resimde gördüğünüz gibi içerik yok full reklam var. ancak ziyaretçiye vereceğiniz içerik ortada yok ama adam içeriği istiyor. bizde öyle bedava içerik yok önce bir kaç sayfa gez bakalım diyoruz.

buraya dikkat, reklamı geç dediğinde reklamı geçmiyor sayfa geziyor adam ( reklamı geç ) yazısı kod ile koyuluyor ve bu sistemi r10da özelden 5 10 bin tl ye yapanlar var. el altından fazla suyu çıkmasın diye. reklamı geç dediğinde adamın önüne çıkan sayfa resim 2 d bakabilirsiniz.

gördüğünüz gibi reklamı geç dediğinde yine reklam dolu bir sayfaya gidiyor bu sayfaya yazı içerik giriliyor istenirse bir kaç sayfa daha gezdirilebilir düşük sektörlerde bile 4 5 10 tl tbm oluyor bu sistemde hatta istenirse aralara cse reklam da koyulur