angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel kardeşim hayat kimseye altın tepside sunulmuyor. Okuyorsan gidip çalışabilirsin. Ben 4 yıl boyunca üniversite okuyup bir yandan da çalıştım. Kimseye yük olmadan. İntihar etmeni gerektirecek olan hiçbir şey de yok. Taşı sıksan suyunu çıkaracağın kesin. Neden vazgeçiyorsun? Kaymakamlığa gidip başvuruda bulunabilirsin. Adım gibi de eminim yardımcı olacaklardır. Parasızlıktan okulu bırakacağım diye git kaymakamlığa sana burs verirler. Vazgeçme hiçbir şeyden.
okulum bir şehrin ilçesinde köyde çalışma imkanım sıfır yani daha doğrusu köyde okuyorum okuduğum bölüm bilişim güvenliği laptopsuz derse girince olmuyor ona rağmen kodları deftere yazıp evde sabah akşam ders çalışıp birşeyler başarmak istiyorum yokluk içinde geldim ailem zaten kirada istanbulda 1 maaş ile geçinirken burda yapamıyorum gururum el vermiyor kaymakamlık derdime çare olmayacak o kadar eminim ama denemekten zarar gelmez kısacası uzaktan kolay gelebilir herkesin kendi derdi kendine ağırdır ama anlatılamayacak zorluklar içindeyim tek çıkar yolu okuyup birşeyler başarmakken yapayalnız kaldım