mrym adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Video kasiyon
EmreTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok zekice ama ya
UPRSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanları kandırarak para kazanmak, kalsın hocam, kimseyi boşu boşuna beklentiye sokmamak gerek.
Monster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site linkleri yok hocam, merak ettim nereye yönlendiriyorlar ki
drift34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteleride görseydik keşke bu nasıl bir reklam anlamadım.
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ay sonra :
durduk yere hesabım geçersiz etkinlik nedeni ile banlandı
B3YAZBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etik değil bu yöntem reklam verenide düşünmek gerekiyor satın almayacak bir kişi reklama boş yere tıklıyor ve reklam verenin cebinden para eksiliyor.
digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O hesaplar çok hızlı banlamır.
Günde 10 bin tık. Dönüşüm 0
Adaense o hesabı banlar o paralar ödenmez.
Yok zaten günde 10 bin tık alan adaense aiten varsa böyle %10-20 ek ile anlaşılmaz.
Ama adaense kendine yönlendirilen trafiğin ne kadar dönüşüm yarattığını ölçüyor.
Verimsiz hesapları hızla banlıyor.
Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şükür adsensem yok derdim yok
Ragor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir yere kadar işe yarar bence, bir yerde patlar
ravenol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben anlamadım. Sola kaydır diyor. Sola kayıyorum canlı yayın videoları çıkıyor. Profile tıklıyorum video reklamları bu özelliği desteklemiyor diyor.
Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site acılmıyor.
ByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda bütün mesajları okudum ama net olarak durumu anlayamadım. Konuda ilk mesajı heyecanla mı açtınız

Dikkat çekici başlık ile insanları kandırıyoruz. Buraya kadar anladım ) Belirttiğiniz linklere tiktok üzerinden nasıl gidiyorlar o link bulamadım hala..
ravenol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sola kaydır diyor ama sola kaydırınca birşey olmuyor bende profile de giremiyorum..
ByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizde beni yanlış anladınız ))

Bu yazdığım yorum : Dikkat çekici başlık ile insanları kandırıyoruz. Buraya kadar anladım ) Belirttiğiniz linklere tiktok üzerinden nasıl gidiyorlar o link bulamadım hala....

Adsense bilgim var 10 - 11 sene önce çok Aktif kullanıyordum.

Tiktokta video atanlar için geçerli, sanırım üstünüze alındınız. Konu ticari değil bunu da anladım. burada anlamadığım tek nokta : tiktokta Google Adsense reklam yönlendirme yapılan yer. Tiktokta bildiğim kadarıyla bağlantı paylaşımı yapılmıyor..veya şöyle diyeyim, konuda ilk örnek verdiğiniz yönlendirme linki nereden ulaşılıyor.
Konu güncellendi resimli anlatım yapılmıştır.