çok zekice ama ya
İnsanları kandırarak para kazanmak, kalsın hocam, kimseyi boşu boşuna beklentiye sokmamak gerek.
Site linkleri yok hocam, merak ettim nereye yönlendiriyorlar ki
Siteleride görseydik keşke bu nasıl bir reklam anlamadım.
1 ay sonra :
durduk yere hesabım geçersiz etkinlik nedeni ile banlandı
Etik değil bu yöntem reklam verenide düşünmek gerekiyor satın almayacak bir kişi reklama boş yere tıklıyor ve reklam verenin cebinden para eksiliyor.
O hesaplar çok hızlı banlamır.
Günde 10 bin tık. Dönüşüm 0
Adaense o hesabı banlar o paralar ödenmez.
Yok zaten günde 10 bin tık alan adaense aiten varsa böyle %10-20 ek ile anlaşılmaz.
Ama adaense kendine yönlendirilen trafiğin ne kadar dönüşüm yarattığını ölçüyor.
Verimsiz hesapları hızla banlıyor.
şükür adsensem yok derdim yok
Bir yere kadar işe yarar bence, bir yerde patlar
Ben anlamadım. Sola kaydır diyor. Sola kayıyorum canlı yayın videoları çıkıyor. Profile tıklıyorum video reklamları bu özelliği desteklemiyor diyor.
Konuda bütün mesajları okudum ama net olarak durumu anlayamadım. Konuda ilk mesajı heyecanla mı açtınız
Dikkat çekici başlık ile insanları kandırıyoruz. Buraya kadar anladım

) Belirttiğiniz linklere tiktok üzerinden nasıl gidiyorlar o link bulamadım hala..
Hocam sola kaydır diyor ama sola kaydırınca birşey olmuyor bende

profile de giremiyorum..
Sizde beni yanlış anladınız

))
Bu yazdığım yorum : Dikkat çekici başlık ile insanları kandırıyoruz. Buraya kadar anladım

) Belirttiğiniz linklere tiktok üzerinden nasıl gidiyorlar o link bulamadım hala....
Adsense bilgim var 10 - 11 sene önce çok Aktif kullanıyordum.
Tiktokta video atanlar için geçerli, sanırım üstünüze alındınız. Konu ticari değil bunu da anladım. burada anlamadığım tek nokta : tiktokta Google Adsense reklam yönlendirme yapılan yer. Tiktokta bildiğim kadarıyla bağlantı paylaşımı yapılmıyor..veya şöyle diyeyim, konuda ilk örnek verdiğiniz yönlendirme linki nereden ulaşılıyor.
Konu güncellendi resimli anlatım yapılmıştır.