kaplan21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha fazla olanı vereyim hocam ? 100 TL'ye 75 TL indirimi sizin verdiğiniz fiyattan çok daha uyguna hallediyorum. Bende piyasanin içerisindeyim. Yani bilmeyen birine anlatsanız anlarımda kalkıp 30-40a satanı savunmayın pahalıya satıyorsunuz haksız kazanç elde ediyorsunuz.
Umumi açık verilen kodda ne hakkından haksızlığından bahsediyorsun hocam komik oluyorsun gerçekten. Hızlı ol sen de al 5 liradan sat hakkınla kazan o zaman ne diyeyim. Madem alabiliyorsunuz siz daha uyguna neden böyle tepki gösteriyorsunuz burada, alan memnun satan memnun bir sorununuz varsa moderatöre iletebilirsiniz. İstediğiniz kişiden alabilirsiniz, konu arkadaşın konusu daha fazla uzatmayacağım iyi günler dilerim.

Edit: Algı yapma hocam saygını daha fazla yitirme, 25'e satıyorum ben 30-40'a falan değil. İsteyen alır isteyen almaz. Kodları dünya kupası bitimine saklayıp daha fazla fiyattan satmayı da bilirim yoksa. Biz hayır kurumu değiliz hayır yapacak olsaydık bedavaya verirdik kodları. Madem sen millet uygun fiyattan yararlansın istiyorsun gidersin final günü alırsın verirsin. Lüzumsuz ahlak bekçiliği yapmanın anlamı yok.