Merhaba sevgili forum üyeleri. Sizlere yaşamış olduğum kandırılma sistemini anlatacağım.

Kimileri bunu biliyor kimileri bilerek susuyor veya görmezden geliyor olabilir ama ben paramı çöpte bulmadığımı düşünüyorum ve bu konuda sus pus olmak da istemiyorum. 2 hafta önce forumdan birisiyle 15-20k (organik ) takipçi çekilişi için anlaştık. İsmini şuan vermeyeceğim çünkü kendisi ile iletişim halindeyiz eğer soru işaretlerimi gidermez ise ismini de buraya ekleyeceğim. Çekiliş geçtiğimiz gün gerçekleşti ve dediği gibi 20k ya yakın takipçi geldi ama ?

GELEN TAKİPÇİLERİN %80 i BOT takipçidir.

Şimdi bana gelip yan yedek hesap muhabbeti yapmayın lütfen bunu anlamak çok zor değil. Gece saat 1 de uyudum sabah uyandığım da 10k takipçi gelmişti ? Sizce gece gece 10 bin insan çekilişe mi katıldı. Bi kaç tane ekran aldım paylaşıcam. Biliyorum çok uzattım ama bu şekilde başkaları da organik takipçi sanıp da çekilişe girmesin diye yazıyorum . 1000 TL PARA VERDİM. Bilseydim bot geleceğini 200 liraya hallederdim panellerden.

GÜNCELLEME : PARAMI İADE ALDIM. ÇEKİLİŞ DÜZENLEYEN ARKADAŞ ARACI İMİŞ MAĞDURİYETİMİ GİDERDİ.