ruudler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendinde bu motivasyonu görüyorsan, bence iyi bir roadmap ile başlayabilirsin. ancak, hemen istifa edip, jr ile staj noktalarında kendini heba etme.. benim kendi görüşüm;

- hangi programlama dili seni mutlu edebilir? mantığı anlaman için öncelikle ne yapman lazım bunları araştır. bir işi yapmanın en basit yolu, işi en iyi yapan kişinin yaptıklarını kopyalamandır. bu sebepten hangi dil i öğreneceksen o dil ile ilgili herşeyi araştırıp, gerçekten bu noktada uzun vakitler geçirebilecekmisin, bunu araştır. bu dataları topladıktan sonra istifa edebilirsin, en azından bu noktada harcayacağın sürede ek gelir elde etmiş olursun. aksi taktirde bugün istifa edip, 3-4 ay kapansan, emin ol 3-4 ay sonunda sadece bunları çözümlemiş olursun. internet derya, deniz. önemli olan neyi araştırman gerektiğini bulabilmek ve seçici olabilmek... udemy vs. platformlardan 300-500 e alacağın eğitim ile de yazılımcı olamayacağını ayrıca bilmeni isterim. kendi tavsiyelerimdir, belki de sana hiç uymaz
Yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçekten araştırdım ve şu anda belli bir süredir zaten müsait oldukça çalışıyorum hedefim belli yapacağım şey belli her şey kafamda hazır zaten