Kimin arkadaşısınız bilmiyorum ama büyük ihtimal yaklaşık bir yıl önce konusuna espri olarak "Mount and blade mission failed music" yazdım diye bana "cahil, şu bu" diyip engelleyip, üzerine hakaret savurmaya devam eden bir yıldır kini bitmeyen o kişinin arkadaşısınız. Forumda az çok dolaştığım kadarıyla biliyorum. Sonrasında da banlanmıştı şahıs bir hafta yine ben haklı bulunduğum için. Adamda ne kin varmış bir yıldır bitmedi. İyi hakaret et et, üzerine haksız şikayet aç bana ben cevap verince suçlu ben olayım. Konusuna girip beğeni falan da attım arkadaşın anlasın diye ama adam safi kötülük. Ben de takip ediyorum arada millete bir şeyler sallayıp duruyor, konularına karışmıyorum, her konumda ilk gören o oluyor nedense, birisiyle tartışınca beğeniyor falan. Çocuk gibi gerçekten. Ne garip insanlar var ya.
Bu şahsın her yorumunu beğenen şahıs o arkadaşınız hocam büyük ihtimal ile. Kendisi konuma ve o konuda yazamadığı için adı karalanmasın diye sizinle iletişime geçmiş sanırım. Şu ana kadar kırdığım herkesten özür diledim, o bana yanlış yapsa dahi ondan da özür dileyecektim Instagram'da yazdığım şeyler için, onun yazdıkları binbeterdi adam "okul hayatını bitireceğim lan, insan içine çıkamayacaksın lan" falan yazmış. Herif engelimi açmamış ki ilk mesajım için özür dileyecektim, helalleşelim diyecektim, vicdan denilen şey var çünkü bende. Ne kini varmış be. Aynı şekilde beni kıranlar da benden özür diledi. Kimseyle hiçbir derdim yok şu forumda emin olun. O arkadaşın ciddi sorunları var.