Netkreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığınızı hiç hoş bulmadım. Misafir; hocamızın söylediği yanlış olabilir. Ancak onu kışkırtan ve konu içinde toksik davranış sergileyen ilk kişi sizsiniz. İnsanları kandırmayı manipüle etmeyi çok seviyorsunuz. Önce çıkıp adam gibi kendi sorununu söyle ondan sonra başkalarının sorunlarını dile getir. "sayı saymayı bilmiyorsun" "okuma yazma bilmiyorsun" "seninle ne konuşabilirim ki" "sazan gibi atlamışsın" "boş yapma" "araştır öğren" gibi aşağılayıcı ve hakaretvari cümlelerle o küfürü kazanmak için bir hayli çaba göstermişsiniz.

Hocam yönlendirme yapıyorsunuz resmen. Bir önceki mesajı okur musunuz lütfen. Adama normal bir şekilde bilgi veriyorum bana "iyi o zaman kilo kilo" al diyor. Böyle dalga geçerse ben de ona göre cevap veririm.

Ayrıca diyorum ki """"Adam beni engelledi direkt""""" o sonradan gelen mesajların hepsi edit! Anlayabiliyor musunuz hocam. Adam beni engelleyince konusuna yazamıyorum. Sonra küfür etti ondan sonra daha da sertleştim zaten, dalga geçmeye de devam etti. Her yorumu sonrası editleyerek cevap vermeye çalıştım. Kimin arkadaşısınız bilmiyorum ama asıl siz manipüle etmeye çalışıyorsunuz. Resmen kırpıp, yönlendirme yapmışsınız. Zaten sabıkalı, vukuatlı, her şeyi ortada birisi. Bunu tespit edip belki modların gözünden kaçmıştır diye konu açtım. Kendisi bir ay da banlandı haklı olarak siz burada beni suçlayıp, kırpıp, yönlendirme yaparak asıl manipülasyonu yapıyorsunuz. Anlayamadım tam olarak derdinizi.