DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu öyle bir olay değil ki hocam. Kendi hostinginiz ile açtığınız Cpanel mailleri gibi değil. Onlardan tonla var zaten. Bunlar farklı farklı şirket hesapları ile kurumsal mailler açıyorlar. Bu mail hizmetinin en aşağısı da gördüğüm kadarıyla yıllık 450 TL dediğiniz Güzelnet'in hizmeti. Adamların fiyatları da 1000 TL arada dağlar kadar fark yok. Ekstra neleri farklı ona satın alıp bakmak lazım. 500 ile 3000 TL arasında değişen fiyatlarda 1.000 TL'nin normal olduğunu söylüyorum, arkadaşın yanlış bildiğini söylüyorum ben küçük duruma düşüyorum üzüldüm yazdığınıza.
Siteyi yeterince inceledim boş cpanel mailleri satıyorlar gibi geldi. Kurumsal mail dediğiniz olay Mx kaydını yönlendirdikten sonra her yerden açarsın. Zaten üst paketlerde domain al açalım diyorlar.

Hepsini geçtim orada öyle yazmışlar sipariş verirken şu alan adı üzerinden açılacak diyor. Yani Mx kaydı yönlendirip, müşteri domaini bile kullanılmıyor. Cpanel vb. panel üzerinden açıp veriyorlar.

Sizin dediğiniz gibi olsa pazarlama çok farklı olurdu. Burada pazarlanan mal muhtemelen benim anladığım gibi