orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sektörü bilmeden başkalarının yaptıklarını yanlışmış gibi göstermeye çalışmayın. Bunu size öneri olarak söylüyorum. Çünkü bu şekilde küçük düşüyorsunuz.

Firmaya göre ticaret yapılmaz. Ona bakarsanız guzel.net.tr üzerinden 300TL ye alırsınız. Burada guzel.net.tr gibi bir performans ile satış yaptıklarını bile düşünmüyoruz muhtemel olarak kendi suncuları üzerinden açılan mailler.

Bu fiyatı veren adam zaten bunun sorgusunu yapmaz hangi suncu vs. vs. yani şu olayı 10tl'ye hosting alıp yapabilirsiniz. Yani firmalarla kıyaslarken önce kıyasladığınız firmayla aynı oradan da bir yer olması gerekiyor...
Bu öyle bir olay değil ki hocam. Kendi hostinginiz ile açtığınız Cpanel mailleri gibi değil. Onlardan tonla var zaten. Bunlar farklı farklı şirket hesapları ile kurumsal mailler açıyorlar. Bu mail hizmetinin en aşağısı da gördüğüm kadarıyla yıllık 450 TL dediğiniz Güzelnet'in hizmeti. Adamların fiyatları da 1000 TL arada dağlar kadar fark yok. Ekstra neleri farklı ona satın alıp bakmak lazım. 500 ile 3000 TL arasında değişen fiyatlarda 1.000 TL'nin normal olduğunu söylüyorum, arkadaşın yanlış bildiğini söylüyorum ben küçük duruma düşüyorum üzüldüm yazdığınıza.