sakalper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Hobi olarak hasarlı bir araba alıp bahçeme koyup toplama düşüncem vardı. Hasarlı arabalar kategorisinde gezerken gördüğüm ilanlar karşısında şok oldum. (fotoğraflarını koymuyorum sıkıntı olmasın diye) araba tamamen yanmış, tek bir vidası dahi kalmamış parça olarak kullanmaya kalksan kullanamazsın ve hurda belgeli sadece kupası kalmış 280.000 TL para istiyorlar. Bu parayı neye göre istiyorlar? Serbest piyasa olsa dahi bunun artık bir denetimi olmalı. Genç yaşımızda hiçbir şeye sahip olamadan hiçbir zevki yaşamadan ölüp gideceğiz resmen. 4 sene önce 45b liraya sattığım bmw e60 şu an 500-600 bandında geziyor. elbette enflasyon var elbette piyasa kötü ama allah aşkına kim alıyor bu arabaları? bunun önüne nasıl geçilecek düşünceleriniz neler? 95 model yarısı kopmuş uçmuş şahine bile 45 bin yazıldığını gördüm az önce bütün hevesimi umudumu kaybettim.
global enflasyon, çip krizi = üretimin talebi karşılamaması + dünya faiz arttırırken bizim gözlerde ışıltı görmemiz..

çay içmeye kalksa dolandırılacak olan adamlar ya tutarsa yapıyor işte o fiyatlara kimsenin almayacağını onlarda biliyor