Geçen şahıs şirketimi kapatacağım ile alakalı konu açmıştım. Fakat gelen yorumlara istinaden şirketi kapatıp freelancer olarak çalışmanın mantıklı olmadığını gördüm.

Yarım da defter tasdik ücreti ödeyeceğim 1400 TL.

Kafam çok karışık gerçekten. Sürekli cepten yiyorum. Neye elimi atsam kuruyor
Oyun sitesi açtım geçen aylarda daha satış yapamadım. Tanıtım yazısı aldık, instagram reklamı verdik, google arama da reklam verdik ama gelen tek tük oldu. Bir türlü randımanlı satış yapamadık.

O sıralar VPN uygulaması aldım. Dedim en azından bundan da pasif gelir olur, biraz seo yaptırırım, biraz da reklam yaparım yine iyi kazanırım diyordum Google Play hesabım kapandı
Iskartaya çıkmış laptop vardı, bari ona format atayım, mac adresi değiştireyim, teyzemgile götürüp oradan annem adına hesap açıp öyle yeni uygulamalar yayınlayayım diyorum, daha önce çalışan makineye bir türlü windows kuramıyorum. Bırakın windowsu linux dahi kurulmuyor. Yüklenme ekranında takılıp kalıyor, işlemci uçuyor resmen. Sanırım virüs girmiş yada hdd ölmüş. Bakalım olmadı ssd alacağım

Uygulama satışı yapayım dedim, bayilik aldım. Onda da herkes forumun en popüler üyesinden alıyor. Satış konusu açtığımdan beridir 2 satış aldım. Doğal olarak herkes en çok iş yapan kişileri tercih ediyor sorun yaşarım endişesi ile.

Cidden şaşırmış durumdayım. Doğru düzgün çalışacağım iş yok sigortalı. Belki şehir dışında olsam çok daha iyi işler bulacağım. Asgari ücret üstünü de istemiyorum.
Kayseri resmen adamı sömürmek için çabalıyor.
Kamu ilanlarına başvuruyorum, temizlik işine bile başvuruyorum ama çıkmıyor. En azından diyorum bu işleri de hobi olarak yaparım akşamları.

Gelince hakikaten üst üste geliyor.

Denizbank dan 20-30 k sanırım kredi çekebiliyorum. Sürekli mesaj geliyor ama ne kadar çıkaracağı belirsiz bilemiyorum.
Kredi çeksem de biraz reklam vs sektöre daha agresif girsem diyorum bu sefer de acaba elimde patlar mı diye korkuyorum. Korkuyla da para kazanılmıyor ama en sevmediğim şey borca girmek.

Ne yapayım sizce?