ahmetkucukonder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu da bırak özel şirketi taaaaa savunma sanayii ile peyniri zeytini karıştıran bir arkadaş, bunlar da zarar verir. Enflasyon yok diyen yalan söylüyordur, bal gibi de var ama bu savunma sanayii ile karşılaştırabileceğin bir şey değil. Bunu Baykar Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye değil hükümete söyle, adamların en büyük kârı vergi muafiyeti o da sonuna kadar helal olsun hakkını veriyorlarsa kimseye bir şey demek düşmez. Yüzlerce Türk mühendise istihdam sağlıyorlar, hiç bunu da mı düşünmüyorsun? Bu ülke sizin gibilerden çok çekmiş, geçmişe dönüp sebep-sonuç ilişkilerini inceleyerek neyi savunduğunun farkına varmalısın eminim ne düşündüğünü sen de bilmiyorsun.

Dostum ne anlatıyorsun sen acaba ? benim yazdığım yazı ile senin yazdığın yazının arasında edirne-diyarbakır kadar fark var. ben orda bir görüş belirttiği için ona yunan diyen bir adamı eleştiriyorum sen bana o hükümetse ona söyle diyosun. bi de yüzlerce türk mühendise iş imkanı sağlıyor diyorsun. At gözlüğü beleş oldu da benim mi haberim yok ? ülkenin doktorları MÜHENDİSLERİ öğretmenleri yurt dışına temelli adam akıllı yaşamaya giderken ben neye gurur duyayım. Siz diyorsunuz ki her şey ayrı savunma sanayi ayrı. Hayır kardeşim niye ayrı olsun adam haklı diyor ki ben daha evime ekmek götüremiyorum , çocuklarımla bi sinemaya gidemiyorum, yağ kaç tl zeytin peynir ne kadar bunlardan haberin var mı diyor. Adam daha kendisini ve ailesini geçindiremiyorken neye gurur duyacak ? ben aç değilim açıkta da değilim ama ben de gurur duymuyorum. Savunma sanayiinde gurur duyana kadar çözülmesi gereken yüz binlerce sorun var. her gün farklı bir sivil toplum kuruluşları-örgütleri sorunlarını dile getiriyor. Ben bunları görmezden gelemem kimse kusura bakmasın. Gurur duyan varsa da kendi kararıdır kimse kimsenin kararına karışamaz.