Silahlar yerli, vatandaşlar ithal.

Osmanlı'da olduğu gibi savaşan Türkler, ülkenin bütün güzelliklerinden faydalananlar yabancılar.

İsme bakıyorsun kızılelma, yani tamamıyla Türk ırkıyla ilgili Türk milliyetçiliğinde Türk mitolojisinde olan bir olay. Ama sonra bunu Türk olmayanlar kendilerine uyarlayıp hristiyanlığın merkezi vatikan'ın ele geçirilmesi vs diye çevirilmiş. Bana Selçuk Bayraktar'ın kızılelma ülküsüyle neyi kastettiği hakkında kanıt sunabilecek var mı?

Yani Türk bayrağımız var, ismi kızılelma ama sonra sorguluyorsun altına bakıyorsun Türklükle alakalı herşeyi asimile etme çabası çıkıyor.

Türk milleti maalesef bu topraklarda uykusuna devam ediyor.

Normalde muhteşem bir olay bu uçak üretimi, ama gerçeklere bir iniyorsun ki bu uçak neye yarıyor, neye yarayacak? Şu anda sadece propaganda aracı olarak gözüküyor.

Hiçbir ülkenin bu ülkeye savaş açıp bir yerleri fethetmesine gerek yok ki. İstedikleri her şirketi, her araziyi satın alabiliyorlar. Rusya istediği yere nükleer reaktörü koyuyor. Onda da Türk çalışanlara temelini kaba inşaatını yaptırıyor, sonra bütün Türkleri çıkartıp tamamen kendi çalışanlarını koyuyor. Yani oraya koyulan nükleer tehdidi bu uçaklarla mı durduracağız?

Bakıyorsun karadenizi araplar, akdenizi ruslar istila etmiş. Yabancılar parasını veriyor vatandaşlık alıyor, parasını veriyorlar cennet gibi koylara otel dikiyorlar, parasını veriyorlar Bursa uludağ'ı satın alıyorlar, parasını veriyorlar uludağın suyunu tamamen satın alıyorlar, Türklerin anayasal hakkı plajlardan ücretsiz faydalanmak ama en güzel plajlar en güzel koylar hepsi yabancıların eline geçmiş, akdenizde plajlara otel müşterisi değilsen giremiyorsun. Ben bursa'da yaşıyorum, göl kenarını bile satmışlar, araplar ücretsiz girerken bizden 50tl giriş ücreti istediler.

Bunca zayiat, toplumda onarımı çok zor olan kutuplaşmayı da yaptılar, Anayasada Türk milleti demekten kaçınıyorlar, ama biz gurur duyalım, Türklük bunu gerektiriyorsa duyalım tamam.