Arkadaşlar yukarıda da açıklama yaptım son kez yapayım ben anlamadım bu kadar neden çok savunuyorsunuz enparayı alt tarafı havale eft ücreti almıyor ee başka neye yarıyor ? Onun haricinde eft havale almayan bankalarda var.
Dediğim gibi belkide enparanın ilk 100 müşterisinden biriyim ilk yıllar çicekler çikolatalar vs gönderiyorlardı. Son 4 yıldır borsa ile ilgileniyorum yeri geliyor kendi içimizde para transferlerinde ayda 10 15 milyon para gönderip alıyoruz. Bunun yaklaşık %50 %60 bazen dışarı çıkıyor. Hacimse hacim, vadesizde de zaman zaman bir sürü para oluyor. Hesabıma giren bir kuruşun bile kaydı var, yasal olmayan hiçbir şey yok. İlk yıllarda sadece adsense hesabım tanımlıydı daha sonra ayırmıştım. Ama yinede hesabımı kapadılar, aracı servise götürdüm ödeme yapacağım hesabıma giremiyorum hesabınız bloke edilmiş. Elli defa aradım şikayet kayıt vs. Biri çıkıp demedi şu sebepten hesabını kapattık. Benden sadece ıban istediler hesap da kalan paryı aktarmak için onun haricinde ne yaptıysam olmadı.
Eğer bir banka müşterisinin hesabını kapatıyorsa sebep belirtmek zorunda, bana elli tane madde sayılmış ben nerden bilicem. Bana şu sebepten hesabınız kapatıldı deseler o işlemin bütün yasal detaylarına kadar veririm. Ama maalesef yok, mahkemeye vermek içinde uğraşmadım dedim lanet olsun. Onlardan kazandığım eft havale ücretlerini benden hesabımda olan boşta paradan 1 günde çıkarıyorlardı. O yüzden kimse savunmasın enparayı şuan en nefret ettiğim banka. Bu kadar mağduriyet ömrüm hayatım boyunca yaşamadım. 31 yaşındayım bir çok banka ile çalıştım ama kim ne derse desin kazın mazık ama en güzeli garanti. Şuan kuveyt ve garanti kullanıyorum diyeceklerim bu kadar. Enpara pişmanlıktır.