Öncelikle merhaba 👋 Ben tek kanalda yeri gelicek vlog , podcast , veya eğitim amaçlı videolar çekmek istiyorum. Sizce tek kanalda farklı içerikler çekmek kanalın büyümesine engel teşkil eder mi?
Merhabalar, Türkiyede kendine bir yer edinmiş Youtuber arkadaşların çoğunun ilk videolarına inerseniz oyun videoları çektiklerini sonradan farklı kategorilere geçtiklerini görürsünüz. En başta tek bir kategoriden başlayıp sonrasında farklı kategorilere yumuşak (kitleyi alıştıra alıştıra) geçişler her zaman daha mantıklı diye düşünüyorum.
Telifsiz video ve müzik koyduğumuzda aynı video veya müzik daha önce YouTube da varsa bı sıkıntı olurmu?
Bazı videolar var mesela Türk dizilerinin bir kısmını çekip edit yapiyolar bunlarda telif sorunu olmuyormu?
Özel mesaj yoluyla size bilgilendirme sağladım.
Bana da nerden başlamam gerektiğine dair bir tavsiye verebilir misiniz ?
Merhabalar, sadece başlamanız yeterli. Sevdiğiniz, ilgi duyduğunuz bir konu ya da kategoriye yoğunlaşın gerisi zaten çorap söküğü gibi gelecektir.