Yıl 2010-2011 filan sanırım CS 1.5 server kurup satıyor herkes millette server alıp modluk adminlik satıyordu bende almıştım bir server kontur karşılığı modluk satmıştım sonra o konturleri para ile satmıştım

Ama ilk kazandığım para knight online'daydı yeni bir serverda +7 HB basıp o zaman 1500 TL'ye satmıştım bi polis abiye hiç unutmam asgari ücretin bile çok çok üstünde para idi annem çarçur edersin diye el koymuştu paraya hiç hayrını göremedim
Annelerin lazım oldukça benden istersin diye el koyuşu
16 -17 yaşımda bir marketin kurumsal sitesini yapmıştım. 200₺ karşılığında benim için müthiş bir duyguydu. Şuan 200tlye domaini alıyoruz
O zamanlar o paralara neler alıyorduk neler, fiyatlar çok arttı fakat hizmetlerin fiyatlarını bir türlü o kadar arttıramadım.
2005 zamanları idi mynetin sunduğu hizmet vardı onu kullanarak birine site yapmıştm
12₺ hiç unutamam

)
10 buçuk yıl önce r10.net sayesinde kazanmıştım, ne kadar hatırlamıyorum. Makale işiydi sanırım.
16 yaşında link kisaltma yaparak 15 tl çekmiştim. Meyve suyu aldım. İçtiğim en zevkli ve gurur verici meyve suyuydu.
r10 sayesinde kazanmıştım, twitter hesabım vardı ordan reklam paylaşımı için 5-10TL bişey kazanmıştım, onun verdiği his anlayamazsınız... yaşım 18 falandı heralde tam hatırlamıyorum
Anlatacağım, yaşımız ortaya çıkacak ama olsun
Adsense denilen illetin ilk çıkış zamanlarıydı. 100 USD olunca çekme talebinde bulunuyorduk.
Posta ile 100 USD , o dönem hatırlamadığım bir ülkeden çek olarak geldi. Bildiğiniz kara yolu postası ile.
Google çekini bozdurabilecek sadece CitiBank vardı eskiden. Konya'da CitiBank yoktu. İstanbul'a geldim. Gittim bozdurdum, TL rakamını hiç hatırlamıyorum.
Vay be, ne hikayeler çıkmış şu forumdan. Neden illet diye bahsettiniz hocam merak ettim.
15 yaşındaydım dolar bazında instagram hesabı satıp 1200₺ kazanmıştım
2000 2001 yılları mirc için shell hosting satıyorduk 7milyon du aylık

şimdi birilerini etiketlerdim de yeri değil.. okursa kendini bilir xD keyifli zamanlardı
Hocam benim yaş yetmiyor, 6 sıfırın olduğu dönemler bunlar değil mi