Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Kupon kodu - indirim için kullanılıyor. Örnek vermek gerekirse, 100 TL değerinde bir ürün alacaksınız. Satınalma aşamasında diyelim %10 indirim kupon kodunu kullandınız. Bu sefer, o ürünü 90 TL -ye almış oluyorsunuz.

Ayrıca, Türkiye-de satın almak istediğiniz, veya her hangi bir ödeme yapmanız gerekiyorsa, ve de her hangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, bana her zaman yazabilirsiniz. Sadece forumdan değil, şahsi hattımdan da ulaşabilirsiniz. Tabii ki, aynısı Azerbaycan-da her hangi bir destek ihtiyacı olanlar için de geçerlidir.

Türkiye: +90 532 211 10 79
Azerbaycan: +99 450 210 98 49

Her ikisinde whatsapp aktif.

Faydalı olabilmek dileklerimle
İyi forumlar
Hocam buraya kadar açıkçası anladım. Fakat anlamadığım kısım ödeme kısmı. Mesela o ürünü 90 TL'ye aldım diyelim. Peki yine zararda olmuş oluyorum. Yani ne demek istiyorum Size şöyle açıklayayım. Atıyorum 100 TL değerinde olan bir ürünü Siz bana indirim kodu sağladınız diyelim 10 TL ben Size vermiş oldum diyelim mesela diyorum 90 TL'ye Siz o ürünü bana sağladınız. Ben de bunu 90 TL'ye aldım iyi de ben yine 10 TL zarar etmiş oluyorum. Mesela diyorum. O kadar büyük bir para değil fakat bunu ben yukarıdaki örnekte açıkladım.