İyi akşamlar. Kuponlarla ilgili bir sorum var. Anlamadığım olay şu ki, mesela ben bu kitabı sipariş vermek istiyorum diyelim. Kitabın fiyatı 342 TL. Benim de 20 AZN yani 219 TL param var diyelim. O kadar yetmiyor diyelim. Kupon kodu sağlayan kişi bana 132 TL indirim sağladı diyelim mesela. Yani onun sağladığı o indirim ile ben bu kitabı 210 TL ile almış oluyor sayılıyor mu?
Tamam eğer öyle ise buraya kadar da sıkıntı yok. Fakat bir diğer anlamadığım husus şu ki, indirim kuponu hepsiburada.com sayfasına yapıştırdıktan sonra ben yine zararda olmuyor muyum?
Yani yine 210 TL para ödemiyor muyum kitap için?
Merhaba
Kupon kodu - indirim için kullanılıyor. Örnek vermek gerekirse, 100 TL değerinde bir ürün alacaksınız. Satınalma aşamasında diyelim %10 indirim kupon kodunu kullandınız. Bu sefer, o ürünü 90 TL -ye almış oluyorsunuz.
Ayrıca, Türkiye-de satın almak istediğiniz, veya her hangi bir ödeme yapmanız gerekiyorsa, ve de her hangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, bana her zaman yazabilirsiniz. Sadece forumdan değil, şahsi hattımdan da ulaşabilirsiniz. Tabii ki, aynısı Azerbaycan-da her hangi bir destek ihtiyacı olanlar için de geçerlidir.
Türkiye: +90 532 211 10 79
Azerbaycan: +99 450 210 98 49
Her ikisinde whatsapp aktif.
Faydalı olabilmek dileklerimle
İyi forumlar