Bu hesabım kapatıldı. Enpara güvenli değil diyenlere 5 soru soracağım.
1. Siz öğrencimisiniz?
2. O Bankada Kredi kartınız varmı? (Eğer varsa tüm ödemeleri zamanında mı yapıyorsunuz)
3. Her zaman birilerinden ödememi alıyorsunuz. veya gönderiyorsunuz. (Rastgele insanlardan)
4. Ne kadar paralarla işlemler yapıyorsunuz.
5. Resmiyette bir geliriniz varmı? (Verginizi ödüyor musunuz)
- Enpara ilk banka hesabımdır
- 7 YIL 4 AY 17 GÜN'dür. Kullanıyorum.
- 40.000 TL kredi kartım var. (Düzenli taksit ödemeleri yaparım)
- Hesabımda 2-3 Milyon TL para taransferleri yaptım.
- Hesabımda 2 yıl boyunca 2.5 Milyon TL faizde de durdu. Parada tuttum.
Ne hikmetse sizin yaşadığınız hiç bir sorunu yaşamadım. Bence sizde sorun var.
2.5 aydır kredi kartım benim basımda hocam bende nalet ettim daha demin kapatın dedim iptal edin ne varsa diye böyle değildi değişmeye başlamışlar sağolsunlar
Ahaha çok komik yo bal gibi yapıyorlar
Yıllar önce bize enpara ücretsiz sınırsız eft yapılır diye kendini tanıttı bizlerde eftler vs yapıyorduk o zamanlar zaten kurumsalı da yoktu hemde bizimkiler ticari de olmasa bu kadar çok eft olmaz diye finans banktan hesap açın diye kısıtladı yani yaşanmış mevzular oluyor
Şahsi hesabınızı ticari olarak kullandıysanız veya sık sık para transferi gerçekleştirdiyseniz ondan kaynaklı olabilir.
Şifre vs birisi çok sayıda denemişte olabiir.
Çünkü orada şifremi unuttuma adımını kullanabilirsiniz diyor.
Diyelim şahsi hesabı o yüzden kapattılar, şirket hesabını neyden kapattılar

Hiç bir türlü açıklama olabileceğini sanmıyorum maalesef.
Şirket hesabınızı da faturasız para transferleri yapmadığınız için kapatmış olabilirler. Mutlaka genel geçer bir sebep sunacaklardır. Enpara yanlış yapacak bir oluşum değil.
bu kısma güldüm iyi günler
Maalesef yazı herkese aynı sabit yazı sanırım, zaten iki hesapta blokelenmiş, müşteri hizmetlerini aradım düzeltmelerini bekliyorum ama enparada yüklü para tutmak mantıklı değil onu anlamış oldum
İnşallah sizinde başınıza gelir sizde bizleri güldürürsünüz. Sizede iyi günler
Cevap verdiklerinde sorunun neden kaynaklandığını bize de aktarırsanız bizde bilgilenmiş oluruz gerekirse bizde kullanmayız çünkü enpara kullanıyor birçok kişi.
Twitterda denk geldim bu aralar yapıyolar sanırım, öğrenip konuyu güncellemiş olurum
başıma geldiği için hesaplarımı kapattıkları için ( başka banka ) güldüm zaten. kapatabiliyorlar yani.
paran yok derdin var, paran var yine derdin var düzelir inş
Takip altında olan bir hesap dan ödeme almış veya takip altın da olan bir hesaba ödeme yapmış olabilirsiniz
Sağolun
Tek hesabı kapatmadılar maalesef iki hesabı birden kapattılar. Dediğiniz gibi tek hesap olsa doğrudur derim fakat maalesef iki hesapta aynı şekilde
O zaman ya savcılık kararıdır ki iki hesaba birden savcılık kararı çıkacağını sanmıyorum yada banka kafasına göre kapatmıştır çünkü forumda ve internette bir çok enpara kullanıcısı aynı durumdan şikayetçi bir çok enpara kullanıcısının hesabı blokeleniyor hepsi savcılık kararı olamaz ya sonuç da 😁
Şahıs şirketine mi bağlı enpara şirketim ?
Müşteri hizmetleri güvenlik sebebi ile ikisininde blokelendiğini geri dönüş yapacaklarını söyledi, ne zaman geri dönüş olur dediğimde herhangi bir gün veremedi. ATM'de kartı kullanabilir miyim onuda bilmiyor sadece bekleyin diyorlar.
2 hesabın kapanması doğal o zaman hocam. Geçmiş olsun.
Hocam selamlar, tüm bankalarda birkaç kez yanlış girildiğinde hesaplar blokeleniyor dolandırıcılığa karşı. Şifrenizi yanlış girmiş olabilir misiniz? Böyle bir işlem yaptınız mı?
Keşke yanlış şifre girsem düzeltirlerdi hemen, twitterda kontrol ettiğimde de gördüm bu aralar bir çok kişiyi böyle blokelemişler, şansa biride bana geldi maalesef
Sırf bu olaylar yüzünden enparayı sadece ödeme alma aracı olarak kullanıyorum, oradan aldıklarımı işbankası hesabıma aktarıyorum, birde cüzi bir miktar tutuyorum içeride günlük harcamalar için
Benimde hesabımı kapattılar paparadan para gelince hesabımı kapattılar aradığımda geri dönüş yapacaklarını söylediler şubeye gitsem bile birşey olmayacağını söyledi başka bir departman bakıyormuş hesap kartını kullanabilirsin içerdeki parayı öyle çektim ben atmden para da çekebiliyorsun 15k param vardı harcayarak bitirdim
Bende bundan sonra açsalarda kullanmam
Elden alabileceğimden fazlası var hocam hesaplarda, yatırım için tuttuğum paralar duruyor
Bundan birkaç ay önce benim hesabımı direk kapattılar herhangi bir açıklama dahi olmadan, ayrıca enparanın ilk müşterilerinden biriydim.
Aktif olarak eft havale işlemleri yapıyordum ama yasal olmayan hiçbir şey yok. Herhangi bir gerekçe sunmadılar lanet gelsin o bankaya
Eğer buysa çok saçma.
Ben hafta sonu diye 20.000 TL'yi 10 seferde yolladım diğer hesabıma
Fast limiti 5000 TL.4 seferde gönderebilirsiniz.
Ben yaptığım zamanda 2.000 di hocam. O yüzden 10 sefere yaymıştım
Enpara bunu hep yapıyor. Ama Hiçbir şekilde açıklama veya bilgilendirme yapmıyor. Forumda daha önce bu tarz 100 lerce konu açıldı. Enparayı kullanın ama tüm paranız burada olmasın.
Bir banka müşteri kaybetmek neden istesin ki? Demek ki ters giden bir durum var

Bu arada neden kapattıklarını açıklamak gibi bir zorunlulukları da yok..
gecmıs olsun hocam.
boyle seymı olur ya kafalarına gore hesapmı bloke edılır
Şu an hangi bankayı kullanıyorsun? ben de farklı bankalara geçmeyi düşünüyorum. Tamam havale eft ücretsiz, kart aidatı yok ama çok boş bir banka. Her ay 10k+ kredi kartı ödüyorum ne bir bonus var ne puan sıfır. Dolar ya da altın alıyorsun makaslar maşallah dolarda 30 kuruş. Ben daha iyi bir banka arıyorum, bakalım hangisi olursa. kuveyt düşünüyorum bu aralar.
Aynı şekilde bende havale eft olmadığı için kuveyt düşünüyorum. Başka havale eft olmayan varsa onlarda olabilir.
2 yil önce hesabim vardi finasbank ve enpara bi sabah baktım finas ve enpara bloke edilmiş aradim zaman şubeye gidin şubeye gittim müşteri hizmetlerini arayin 1 hafta sonra dönüş yaptılar bankamiz sizinle çalışmak istemiyor tekrar açilnayacaktir dendi . En para pişmanlıktır
Aynısı iş bankası hesabımda olmuştu 5 sene önce bir sabah kalktım giriş yapamadım müşteri hizmetlerini aradım şubeye gidin dediler şubeye gittim genel merkezden kapatilmiş hesabınız tekrar açılmayacak denildi. Ortada bir sebep vs sunmadılar bankacı kaçak iddia sitelerine para gönderim veya ordan para geldi mi diye sordu hayır dedim ki olmamıştı ondan da kapatabiliyorlar dedi yaklasik 5 6 senedir iş bankası hesabım kapatıldı ve hiç bir zaman birdaha hesap açılmayacağı söylendi bir kaç sene sonra ve en son 3 ay önce uğrayip açtırmayı denedim yine aynı cevabı aldim

.
Geçmiş olsun hocam
Sizede geçmiş olsun hocam, zaten artık kendim kullanmam güvenim düştü maalesef bugün bi para transferi işim olsa yapamayacağım ve gün boyu dönüş yapılmadı.
Sözde benimde Enpara kartım pazartesi teslim edilecekti unutmuştum bugün günlerden ney
malasef en çok enparada görülen bi sorun ve çok insan bu yüzden bıraktı kullanmayı.eger hesapları tekrar açmazlarsa,sizden bi iban istiyorlar ve içerdeki tüm parayı o hesabınıza aktarıyorlar.yani içerdeki paraya el koyma vb bişey yok.bi kurala uymadıgınızı düşünürlerse sizle artık çalışmayacaklarını söylüyor,hesabı kapatıp parayı iade ediyorlar size.bu sorun iyice artmaya başladı yalnız enparada,belliki devamıda gelicek.alternatifler bulmak gerek artık...
Hocam geçmiş olsun. Size mail ile bilgi verdiklerini yazmışlar. Açıklamaları ne oldu merak ettim doğrusu.
Bende kullanıyorum neden böyle yapıyorlar anlamış değilim
Herkese işlem yapmak para atmak risklidir.
Zamanında bir kaç m. bende tuttum. hiç sorun olmadı.
Bu hesabım kapatıldı. Enpara güvenli değil diyenlere 5 soru soracağım.
1. Siz öğrencimisiniz?
2. O Bankada Kredi kartınız varmı? (Eğer varsa tüm ödemeleri zamanında mı yapıyorsunuz)
3. Her zaman birilerinden ödememi alıyorsunuz. veya gönderiyorsunuz. (Rastgele insanlardan)
4. Ne kadar paralarla işlemler yapıyorsunuz.
5. Resmiyette bir geliriniz varmı? (Verginizi ödüyor musunuz)
- Enpara ilk banka hesabımdır
- 7 YIL 4 AY 17 GÜN'dür. Kullanıyorum.
- 40.000 TL kredi kartım var. (Düzenli taksit ödemeleri yaparım)
- Hesabımda 2-3 Milyon TL para taransferleri yaptım.
- Hesabımda 2 yıl boyunca 2.5 Milyon TL faizde de durdu. Parada tuttum.
Ne hikmetse sizin yaşadığınız hiç bir sorunu yaşamadım. Bence sizde sorun var.