Ayan1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5.5 yıldır enpara kullanıcısıyım ilk defa böyle bişey başıma geliyor. Enpara hem kişisel hesabımı hemde şirket hesabımı blokelemiş, arayıp sorduğumda geri dönceklerini bilgilendirceklerini söyledi. İçerde yatırımda bıraktığın paralarım mevcuttu. Bir banka nasıl olurda kafasına göre hesap dondurabilir? Artık enpara güvenilir gelmiyor.

şikayetvar benzer şikayetler;
https://www.sikayetvar.com/enpara/hesap-bloke

GokselArda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafasına göre bloke koyamaz ya vergi dairesi ya da savcılık gibi resmi bir makamdan bir şey gelmiştir.
Oxsigen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir yere ödeme yaparken mutlaka açıklama kısmına neyle ilgili ödeme yaptığınızı belirtin.
en azından ödeme yaptığınız bir hesap takipli v.s ise siz kendinizi aklar durumdan kurtulursunuz.
2 gün önce 3 kere üst üste fast işlemi gerçekleştirdim ondan kaynaklı olabileceğini söylüyor. 2 gündür ne arayıp ne soran var birden bire blokelemiş.
HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahaha çok komik yo bal gibi yapıyorlar
Yıllar önce bize enpara ücretsiz sınırsız eft yapılır diye kendini tanıttı bizlerde eftler vs yapıyorduk o zamanlar zaten kurumsalı da yoktu hemde bizimkiler ticari de olmasa bu kadar çok eft olmaz diye finans banktan hesap açın diye kısıtladı yani yaşanmış mevzular oluyor
İnşallah sizinde başınıza gelir sizde bizleri güldürürsünüz. Sizede iyi günler
Maalesef yazı herkese aynı sabit yazı sanırım, zaten iki hesapta blokelenmiş, müşteri hizmetlerini aradım düzeltmelerini bekliyorum ama enparada yüklü para tutmak mantıklı değil onu anlamış oldum

Herkese işlem yapmak para atmak risklidir.
Zamanında bir kaç m. bende tuttum. hiç sorun olmadı.