Iron source kaç günde onaylanır. Trafik limiti var mı?

sizdeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar admob ile ironsource ayni anda kullanabilir miyim. Bunu ironsource panelinden yapmak istemiyorum. Yani direkt uygulamaya iki adet sdk eklesek bunu çalistirir mi
bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uyumlaştırma yapılıyor büyük firmalar böyle kullanıyor genelde
Hocam uyumlaştırma yapmak istemiyorum. Benim istediğim iki sdk aynı anda kullanabilmek.
Yüzde yüz doluluk yapsak mesela admob reklam çıktığı zaman onu gösterse ama göstermediği zamanda facebook yada ironsource gösterse gibi olmaz mı
Balyoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam bu uyumlaştırma oluyor işte ve ironsource tam olarak bu dediğinizi yapıyor hocam
Hocam ironsource gösterim yapıyor ama az veriyor Türkiye ye admob daha çok veriyor.
coder_1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki firmanında sdksını ekleyeceksin, reklam başlatma kodunda kontrol yaptıracaksın eğer admob reklamı göstermeye hazırsa göstereceksin değilse ironsource göstereceksin.
Teşekkür ederim hocam öğrenmek istediğin buydu.
Bu bana pek mümkün gelmiyor. Bir reklamı çağırdığınızda 30 dakika içerisinde gösterim yapabiliyorsunuz çağırdığınız reklamı. Yani 30 dk içerisinde yeniden çağırsanızda ilk çağırılan reklam gösterilecektir muhtemelen. Ayrıca ironsource ve admob doluluk oranları en yüksek 2 firma, dolayısıyla ikiside reklam göstermeye hazır olacaktır bu durumda nasıl bir yol izlenecek? Ben böyle birşeyin mümkün olacağını zannetmiyorum açıkçası.

Ek olarak, @sizdeyiz; facebook audience tek başına kullanılmıyor hocam bidding veya herhangi bir uyumlaştırma platformu ile kullanma zorunluluğu var yaklaşık 1.5 senedir.
VERTEX35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook Audience için Türkiye banka hesabını nasıl eklediniz hocam ? Bana Türkiye hesabı ekletmiyor çözülemedi bir türlü
Kendi publishing managerleri bana ulaşıp oyunumu istediler ve whitelist aldılar hesabı. Direk kendiniz onaylatamıyorsunuz evet ya iletişime geçeceksiniz yada onlar size ulaşacak
coder_1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğim yöntemi tam anlamamışsınız hocam arkadaşın sorusuna göre cevap verdim aynı zamanda kendim de kullanıyorum.
Siz bunu birlikte kullanabileceğiniz onlarca platform varken neden ayrı ayrı kullanmayı tercih ediyorsunuz hocam? Artısı nedir? İronsource bu işi gayet iyi yapıyor, Ayrıca mantığım almadı halen iki ayrı sdkda nasıl reklam çağırıp gösterildiğini