Evet, başlıkta da belirttiğim gibi R10'a kayıt olalı tam 1 oldu. Bu dönemde zamanım olduğunca araştırmalar yaptım, üniversite sınavı için test çözmediğim, konu tekrarı falan yapmadığım zamanlar, bakabildiğim tüm konulara baktım sonuç olarak 3-5 tane zaman almayan konu buldum bunlardan birçoğunu herkes yaptığı için satın alan adam bulması zordu çünkü çok fazla yazan vardı. Ona rağmen cebime 3-5 kuruş girdi diyebilirim.
Bu dönemde yaptığım şeyler:
- Maçkolik hesabı açmak. (Hâlâ elimde 5 (6 yazmıştım fakat bir tanesini ban yemiş) tane var almak isteyen ulaşabilir tanesi 10tl hepsini aynı anda almak isteyene indirim yapabilirim.)
- Google Haritalarda işletmelere yorum yapmak. (Çocukken ve oyun oynarken her oyuna girişte item ve para verilirdi ben de bu yüzden tonlarca hesap açmıştım hepsini ana hesabıma aktarıyordum

bu maillerin sadece yorum yaparak para kazandıracağını tahmin etmezdim ki hala yapıyorum. Eğer satın almak isterseniz ulaşabilirsiniz.)
- Makale yazmak (Evet, belki bazen bir şey yazarken sıkışabiliyordum ama bazen 100 kelimeyi çok kısa sürede de bitirdiğim oldu.)
- Paypal Ödemesi yapmak. (Ödeme yapmanın çok kazandırdığını daha görmedim ama yapılacak ödeme artınca komisyon artacağı için daha çok para kazandırabilir.)
- Mail açmak. (1-2 gün denedim hala tam olarak nasıl açıldığını anlamasam da yapabilen için baya iyi para kazandırabilir çok fazla alıcısı var tavsiye ederim

)
Diyecek aklıma bir şey gelmedi o zaman herkese iyi akşamlar