her ne kadar bagzı kesimden arkadaşlar ülke uçuyor,kaçıyor havasında gezsede malasef ülkede yolunda giden neredeyse 1 tane şey kalmadı.herşey çökmüş durumda...ekonomi,saglık,egitim,hukuk vb aklına ne gelirse hepside çorbaya dönmüş durumda.nasıl düzelecek bu işler,sonumuz ne olacak çok merak ediyorum.hergün bi göz ucuyla haberlere bakıyorum,sürekli olarak yeni kötü haberler var.iyi haber diye söylenen arada 1-2 şey oluyor ama onlarda resmen o kadar kötü haber içinde bari buna sevinin denecek seviyede,aslında güzelde olmayan haberler oluyor.Allah sonumuzu hayır etsin,her günümüz bi öncekiden daha kötüye gidiyor.

benim orta okul-lise yıllarım evden çok hastahanelerde geçti,bahsedilen o kuyruklarda çok bekledim.fiziksel olarak yorucuydu,evet.ama en azından o gün yorulsakta sonuç alıp dönüyorduk eve.şimdi şans eseri sıra bulsan,acil ameliyat olman gerek deseler,6 ay sonrasına gün veriyor adamlar.daha önde bahsetmiştim bundan,babama acil ameliyat olman gerek diyip aylar sonrasına gün verdiler,kardeşimede aynı şekilde.paran varsa gidip özelde halledeceksin o durumda,paran yoksa ayvayı yedin.