SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç bin KM tecrüben var?
Ninja 300 ağır kaçabilir nerdeyse R25 ile kafa kafaya hatta R25'ten bir tık daha güçlü bir makina.
Ek olarak Kawasaki almanı önermem ağır sanayi yani parçası çok pahalı arkadaşım kaza yaptı (Ninja 250R) 60-70 bin lira dedi servis çoğu parçaların değişimi diğerleri onarımına, arkadaş dışarıda 7-8 bin TL'ye hallettirmiş.
Nacizane tavsiyem en az 50 bin KM bir tecrüben varsa R25 ve üstü makinaya binmen...
12-13 yaşlarından beri memlekette kaçak sürüyorum. Arabayada öyle başlamıştım gerçi. Arkadaşlarımdan r25 - mt07 denedim bana güzel geldi beni tatmin ediyor. ninja 300 tercih sebebim şehir için 0-150 kullanabileceğim için diğer 250cclere göre daha performanslı hemde görüntü olarak diğerlerinden daha iyi. R25 çok sıradanlaştı yoksa r25i çok beğeniyorum. Kawasaki diğerlerine göre masraflı parçaları pahalı ama bu şeye benziyor bmw'ye bineyim ama fiatın parçalarını takayım olayına dönüyor. Bakımını düzenli yapıp ciddi kazalar yapmadıkça üzmez. Üzersede canı sağolsun Ben her zaman içime sinen şeyleri almayı seviyorum. Bu da üzmez umarım.
i_o adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kelin ilacı olsa başına sürermiş. 31 yaşındayım halen ikna edemedim sana kolay gelsin
Sağolun hocam
umutaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
motora vs. hevesim olmasa bile babam ara ara ufak sinyaller veriyor bu konuda. çevresinde yaşanmış olayları anlatıyor. maalesef anne baba bu konuda çok haklı...