Toplu konutta, apartman dairelerinde yaşayan arkadaşlar beni anlayacaktır. Ben apartman diresinde yaşıyorum. Farklı Aileler yaşıyor. Fakat biri ya bizi buradan çıkmamızı istiyor ya da bize gizli düşmanlık besliyor. İlk olay şöyle ilk önce kapının önünde ayakkabının içine kedi dışkısı konuldu, yıllardır aynı evde oturuyoruz böyle bir olay yaşamadık. Bina içerisine kedi de girmiyor. Hatta şüphelendiğimiz kişilerin evinde kedi besleniyor. 2. olay bana ait bir bisiklet vardı bina girişinde, arada bir bisiklet tekmeleniyordu (ayak izleri vs.) lastikleri iniyordu vs. 3. olay da az önce oldu, birisi peçeteyi dürmüş yuvarlamış bizim kapının giriş kısmına ayak basılan yere fırlatmış ya da koymuş. Ben kapıyı açtığımda gördüm, yine aynı kişilerden şüphelendim çünkü ikindi ve akşam saatlerine doğru alt kata inip çıkarken bina içinde kadın sesleri gelmişti. Ben bu peçeteyi fırlatım terbiyessizler diye bağırdım bina içinde. Şimdi gözümle görmediğim ve kanıtlama gibi bir durum olmadığından kapısına gidemem. Bu işi nasıl çözümleyebilirim?