Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nezaket, saygı gibi şeyler. Kimse kimsenin kölesi değil. Atıyorum bakkal işletiyosun adam geldi çikolata kaç para dedi. 5 lira dedin, hiçbirşey demeden dönüp gitse adamın anasına söversin. Kalsın, kolay gelsin vs. demedi diye. Ek olarak r10'da yeni birisi değilim, profilime aldanmayın. Bu olaylar son zamanda çok arttı, ona istinaden konu açtım.
Yüz yüze konuşma ile forum üzerinden mesaj göndermek aynı değerlendirilemez. Sonuçta yüz yüze konuşurken adama cevap vermeyip müsait olunca dönerim deme şansınız yok ama mesajlaşırken bunu da diyebiliyorsunuz.

Sizin verdiğiniz örnek Google`a reklam verip 1000 tekil kazanınca neden bunların 990 tanesi hiçbirşey almadan gidiyorlar, insan sebebini söyler demeye benziyor.

Dediğim gibi siz alınıyorsunuz demek ki cevap verilmeyince ben alınmam böyle bir durumda, işime bakarım. Aynı adam 2 gün sonra gelirse de kusura bakma dönüş yapmadığın için başkasıyla anlaştım 2 ay doluyum derim.

O yüzden diyorum gönderdiğiniz mesajlara bu fiyat 24 saat geçerlidir vs gibi bir ibare koyarsınız, 24 saat içinde dönüş yoksa adam istemiyor kabul eder geçersiniz.

Özellikle bir de forumda bunun mesaj kotası kısmı var, üzerine ard arda mesaj gönderirken saniye limiti var. 20 kişiye olumsuz mesaj dönmek için 6-7 dakika ekran başında boş boş beklemek gerçekten herkesin yapabileceği bir şey değil. Siz yapıyorsanız takdir ederim ama yapmayanlara da niye yapmıyorsunuz demem.

Yani gerçekten çok sorun edilecek şeyler değil bunlar onu anlatmaya çalışıyorum