Bir lamborgini olmasa da maseratiye sahip oldum lamborgini ferrari ile pek farkı olacağını sanmıyorum kesinlikle ama kesinlikle türkiye şartlarına göre arabalar değil tem otobanında bile araba altını vuruyor hiç bir şekilde mantıklı kullanımı yok bulunduğum sitede kapalı otoparka girişi dik olduğu için asıda kalıyordu sürükleye sürükleye sokuyordum içim acıyordu bu yüzden genelde açık otoparka bırakıyordum. ( Normal basık arabalar ile çapraz geçersiniz ama bu araçlar ile o mümkün değil şase uzun olduğu için gövde oturuyor )
Onun dışında nişantaşında bile gezerken altını vuruyorsunuz zaten garip bir şekilde parçaları aşırı pahalı alırken expertiz de 2 kapı arasında ki plastik çıtayı kırmışlardı ufacık plastik parçayı 1500 euroya almıştım.
Tabi ki bu araçlara bineceğiniz zaman her ne kadar masrafı düşünmüyor olsanız da ister istemez düşünüyorsunuz çünkü para sizden cıkıyor ve kolay para kazanmıyorsanız bir süre sonra gözünüze batmıyor.
Onun dışında gittiğiniz her mekanda extra paranız gidiyor garip bir şekilde bu segment araçalar porche yada rr gibi değil daha farklı karşılanıyor o yüzden daha bir elit kitle bekliyorlar misal daha önceki aracım panameraydı onunlayken maseratide ki kadar parçalanmıyordum daha çok alışkın insanlar.
Bir de başıma gelen komik bir olay da şu oldu maserati ferrari ile aynı yerde hizmet verdiği için fer-mas'a gittim bebek tarafında ki yer neyse içeri girdim adam resmen bu kim ? niye gelmiş ? gibi bir bakış attı ilk etapda şöför vs. sandı çünkü giyim tarzım çok böyle marka marka yada böyle jilet gibi giyim tarzı değil eşofman sweer gezen biriyim giriş de ki kişiye aracın bakımının geldiğini servise sokacağını söylemiştim garip ve umursamaz tavırlarla işimi yaptı daha sonra kimliği verdiğimde ruhsat sahibi olduğumu araç sahibi olduğumu farkedince adamın resmen ilgisi değişti kahve vs. ikramı yaptılar buda böyle saçma sapan bir olaydı

arada sırada gerçekten ben işten güçten traş olmaya zamanım olmuyordu kuaförüm bana uzak kalıyordu arabaya binerken ben çekiniyordum millet yakıştırmayacak yada birinden ödünç almışsın gibi duracak diye garip bir his oluşuyordu
ve tekrar dediğim gibi kesinlikle ama kesinlikle türkiye için yapılmış araçlar değil kullanmak mantıklı değil şuan da RR Sport kullanıyorum açıkçası suv sevenler için oldukça mantıklı araç ama benim gönlüm panamera da kaldı ve gözümde türkiye için en ideal şöförsüz binek araç olarak aklımda hep panamera olacaktır muhtemelen tekrar bir panamera alacağım onun dışında büyük konuşmayayım ama bir daha italyan arabası kesinlikle ama kesinlikle almam