Navitom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Haklısın Fakat Bu Uçak F16 İle Aynı Manevraları Yapabiliyor Bir İnsan Taşımıyacak Ama Mehmetçige Ve Türkiyeye Kırsalda Çok Büyük Bir Destek Olacagı Kesin Buda Gayet Yeterli Bir Sebep Varsın İnsan Taşımasın. A Parti Veya B Partiyi Kesinlikle Savunmuyorum + Olarak Silah İçeren Hiçbirşeyin Üretimini Desteklemiyorum Diyorsun Şunuda Bilmen Gerekiyor Düşman, Topraklarımıza Girdiginde Onlara Mermi Diye Bozuk 1 TL Fırlatacakta Değiliz.
hibrahim05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Silah üretimine karşıyım diyen arkadaşlar nasıl bir coğrafyada, nasıl bir dünyada yaşadıklarının farkında mı gerçekten anlamadım 😅
hocam ben desteklemiyorum diye üretilmeyecek diye bir kaide yok. sizin anlayışınızda mı sorun var anlamıyorum gerçekten. ben kimse silah üretmesin, silah üretilmesi yasaklansın demedim. şahsi olarak silah üretiminin yapılmasını desteklemiyorum. bunun yerine sağlık alanında, insanların faydasına olacak teknolojilerde yatırım yapılmasını istiyorum. ha siz bunu, kimse silah üretmeyecek o zaman diye anlıyorsanız bence sizin anlayışınızda problem var. buna da benim yapabileceğim bir şey yok.