Intobo WhatsApp API entegrasyonu modülü :

Modül ile :
  • Üyelerinize Toplu whatsapp mesajları gönderebilir,
  • Sipariş durumları değiştiğinde müşterilerinize otomatik whatsapp mesajı gönderebilir,
  • Yeni siparişlerde müşteriye ve yöneticiye otomatik mesaj gönderebilir,
  • Yeni üye kayıtlarında yöneticiye mesaj gönderebilirsiniz. vb.vb.
Modül www.intobo.com dan açacağınız üyelik ile çalışır. WhatsApp hesabınızı QR kod okutarak intobo üzerinden oluştmalısınız. Sonrasında intobo üzerinden api bilgilerinizi modül ayarlarından girebilir ve modülü aktif edeblirsiniz.





Modülü OpenCart Marketplace dan indirebilirsiniz : https://www.opencart.com/index.php?r...nsion_id=44460

Intobo Nedir?
Intobo Resmi olmayan whatsApp mesajlaşma apisidir. Herhangi bir platform üzerinden Intobo ile mesaj gönderebilirsiniz. Tek yapmanız gereken WhatsApp hesabınızı QR kodu taratarak Intobo ile senkronize etmek.

Geliştiriciler için RapidApi sürümü mevcuttur.
Rapidapi : https://rapidapi.com/root-h1mkMNR1x/...whatsapp-api1/
Postman : https://documenter.getpostman.com/vi...885/2s8YzP2Qj9 (sadece intobo hesapları ile çalışır rapidapi hesapları için rapidapi dokumanını inceleyiniz)


Entegrasyon Örnekleri

ÖRNEK WEB SİTE TELEFON NUMARASI DOĞRULAMA



ÖRNEK SİPSİSCRM SİPARİŞ BİLDİRİMLERİ


Özetle : Intobo ile telefon doğrulaması, DSP Sinyal işleme, Sipariş bildirimleri vb. vb. vb. alanlarda kullanabilirsiniz.