bu aralar eskisi kadar almıyorum gmail ama zamanında biçok kişi ile sorunlar yaşadım.youtubedan para kazanıyoruz o ara,hergün yüzlerce/binlerce mail alımımız oluyor ve çogunlugunun şifresini degiştiremiyoruz yogunluktan.kaç tane satıcının,aynı hesapları birden fazla kişiye sattıgına şahit oldum.sonra diyor ki bagzıları işte altı üstü bi gmail,5 tane hesabı başkasınada sattıysak ne olmuş parasını iade ederim,işine bak...ben ona göre kendi işlerimi ayarlıyorum,o arada belki hesapta işlemler yapıyorum,satarsan zararım 5tl olmayacak ki arkadaş en az 4-5 kişi ile bu şekilde sorun yaşadıgımı hatırlıyorum.başta sordugunda ise hesaplar sana satıldıgı anda bizden silinir tüm veriler diyorlardu bu kişiler.sonra mecburen özel bot yazdırmıştım,yeni alınan hesaplara girip kurtarma maillarını ve şifrelerini degiştirmek için.sırf bu tarz sorunlar yaşamayayım diye,ekstra masrafa girdim yani...sonra o botu ne yaptıysam,bulamadım tekrar gerektiginde.şuan çok alım yapmadıgım için de az az alıyorum ve alınca hemen degiştiriyorum.