Merhaba Arkadaşlar aslında bu konuyu uzun süredir açmak istiyordum ancak işlerim sebebi ile şimdi müsait olabildim. Sorum var kategorisinde açtım uygun kategoriyi bulamadım.
Bundan 20 gün önce forumdan bir üyeden Gmail hesap satın aldım. Kendisinden bir kaç kez mail alışverişi gerçekleştirdim. Adwords hesabı açmak için kullanıyordum. Asıl olay bundan sonra başlıyor.
Bir gece reklam hesaplarımı kontrol ederken hesaplarımın bazılarına giriş yapıldığını ve reklam açıldığını farkettim. Benim para eklediğim hesaptan reklam çıkıyor. Tekrar aynı kişiden mail aldım bakalım ne olacak diye aynı olay tekrarlandı gecenin bir yarısında mailleri aldığım kişiye yazdım hayırdır bu neden böyle böyle diye direk mazereti benim aldığım kişiler girmiş olabilir zaten şikayet aldım artık onlardan alım yapmayacağım diye tabi ben bu cevapla tatmin olmadım ve şahısla alışverişimi kestim.
İşlerimin yoğunluğu sebebi ile şifrelerini değiştirmeyi unutmuştum.
Şükür şu anda alışveriş yaptığım kişi ile ilgili herhangi bir sorunum yok. Parasını verip satın alım yapıyoruz. Bu gece bir arkadaşımda aynı sorunu yaşadığını belirtti. Yani diyeceğim o dur ki kesinlikle şifrelerinizi değiştirin hatta kurtarma e-postası ne varsa hepsini değiştirin. İtimat kontrole mani değil. Kimseye güvenmeyin.