Nesquik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2016 yılında elektrikli ile başladım, başlama nedenim esenyurt gibi lanet bir yerde oturuyorum buranın otobüslerini bilen bilir akraba olma derecesinde insanlar, yetmemeye başladı 2017 yılında 125 cc nostalji ye geçtim hemen ehliyet aldım oda yetmedi 2021 yılında 250 cc ye geçtim. bu sene bir kerede 5000 km yaptım Türkiye'nin yarısını dolaştım kamp yaparak, 2023 de aynı şekilde yine bi uzun yol yapıcam. 2016 dan bu yana bir kere bile kaza yapmadım hep ekipmanla dikkat ederek seyahat yaptım, kurallara uydum herşeyim sigortam tam dı. Sen dikkat ettikten sonra gaza gelip hız yapmassan, teker yapmassan hiç bir şey olmaz. Ha başkası gelip vurur olabilir dikkat edeceksin hersey dikkat araba sürerken 2 gözünü kullanıyorsan motosiklet sürerken 4 gözlü olacaksın en ufak 1 saniyelik hatada hersey olabilir. Şöyle bir şey daha var önüme en güzel arabayı koysunlar alırım o arabayı satarım giderim en güzel motoru alırım Motosiklet sürenler genelde araba tercih etmez daha keyifli olduğu için, yolda motsikletin bozulsun veya ufak bir tartışmaya girsen bile motosiklet süren arkadaş yoldan geçerken durur yardımcı olur araba olaylarında hiç görmedim çok nadir. O yüzden karar verirken sağlıklı ver ciddi şekilde alışkanlık yapar motosiklet.
Biliyorum farkındayım hocam teşekkürler vakit ayırdığınız için. Kazasız belasız sürüşler hepimize
YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok temiz ve aşırı temkinli motor kullanırım, 2motor kazam var düşmeleri saymıyorum, şöyle bi örnek vereyim caddede gidiyorsun ve ara sokaktan hiç yola bakmadan bi araba fırlayıp beklemediğin anda sana çarpıyor sende savrulup başka bir arabaya daha çarpıyosun ve tek duyduğun ses ambulansın siren sesleri oluyor. Benim gibi şanslıysan kırıksız kurtuluyosun. Sana daha güzel bi şekilde zevk alacağın tüyo vereyim. Alıyosun temiz bir bmw ama motorunun büyük olmasına dikkat et en az 3000dizel veya 4000benzinli, ölüm tehlikesi çok daha az olur. Benimki 4.4motor 286bg bir e39 ve bana motordan kat ve kat daha fazla zevk veriyor.
bmw 4.4 v8 x5 kullandım bir çok kez onun zevki tabiki başka ama ben artık keyif alamıyorum. Sizde motor kullanıyormuşsunuz o motorun tadını birkaç kez alınca insan bırakamıyor
princeoyko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Motosiklet Özgürlüktür.