bendede almanya adsenseler var eski,youtube zamanından kalma.ama kullanamıyorum malasef

çünkü almanya adsense hesabına,türk bankası vb bi iban ekleyemezsiniz.her adsense farklı bilgiler istiyor sizden zaten.mesela türk adsense hesabınızda iban isterken,amerikan adsensede aba kodu + hesap türü ve hesap numarası istiyor.ingiltere adsensede Sort code + hesap numarası istiyor.alman adsensede tr iban girmek istesenizde bunu yapacagınız bi alan yok yani.
eskiden payonerden alıyorduk alman adsense ödemelerini ama dünya çapında bi sorun yaşandı,sonrasında alman ibanlar iptal edildi.şuan benim payonerdeki euro ibanda irlanda banka hesap bilgileri var mesela.wise da bi ara alman ibanı var deniyordu ama onlarda iptal etmiş,büyük ihtimal payonerle aynı sebeptendir...sonuç olarak bende çok istiyorum ama malasef alman hesaplardan şuan ödeme alamıyoruz.
belli bi yüzde karşılıgı adsense ödemelerini sizin yerinize alıp,kendi payını çıkardıktan sonra kalanı size ödedigini söyleyen arkadaşların konularına denk gelmiştim forumda.o şekilde birisini bulur,güvenip birlikte çalışırsanız alabilirsiniz ödemeleri.