cagoline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üzücü bi durum. Bana gelse bu liste ben kafadan fiyatlandırma ile 80-120 K Arası birşey yazmıştım çoktan...

İnsanlar artık utanmadan 10bin'e yap yoksa başkası yapar moduna bürünüyor. ve hakikatten de yapan da çıkıyor.

Ama bilmiyorlar ki o işi o adam ne zorluklar içinde kabul etti. üstüne üstlük böyle tipler iş bitince işi de beğenmez. alman gereken ödemeyi de ödemez seni uğraştırır bugün yatırcaz yarın yatıracağız diye...

Her sene daha da dibe batan bi sektör. anlamış değilim üzücü.
C0Lin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam acın kendinize 4-5 tane yabancı nich site keyfinize bakın 10 bin tl nedir ? ya komedi gibi
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yazılan fiyatlar bile orta ölçekte kalitede bir hizmet için epey uygun. Bu işleri kolay sanan sözde patronlar ve müdürler en kötü işleri hakediyorlar. 10 bin liraya o hizmeti yapacak elbette çıkar ama başına dert açar. Ben artık Türkiye'de iş yapmayı bıraktım, çok şükür ki işimiz dijital ile.

Hocalarım hak veriyorum. Amacımız tamamen o firmanın referansını almaktı. Ciddi bir çevreleri vardı. Yoksa dediğiniz fiyatlar tabikide geçerli.
Ama 10 bin yap işinize gelirse havası benim tansiyonumu çıkardı O kadar komik ki..