Öncelikle selamlar hocam. Genel olarak yazıda da belirttiğiniz üzere YouTube'a hakimsiniz. Ancak YouTube'un son yıllarda değişen algoritmasıyla birlikte ne olacağı hiç belli olmuyor, özellikle de yeni kullanıcılar için. Kendimden örnek vereyim; Eylül ayında öylesine açtığım bir YouTube kanalına bir adet şiir seslendirdiğim bir video atmıştım. Video ilk 1 ay boyunca hep sabit kaldı, maksimum 10 görüntülenme sayısı vardı. Ardından ansızın bir gün videonun görüntülenme sayısı artmaya başladı. Haftalarca 10'da sabit kalan ve tamamen öylesine paylaştığım şiir içeriğim şu an 25 bin görüntülenmeye sahip. Baktım ki video izlenmeye ve kanal öne çıkmaya başladı, iki günde bir düzenli olarak içerik üretmeye başladım ve tamamen sıfırdan yola çıkarak 415 aboneye ulaştım. Çerez niyetine düzenli aralıklarla shorts şiir videoları da attım. Kanalıma ise yaptığım tek yatırım profesyonel bir mikrofon oldu. Gerisi ise sizin videonuzun içeriğine ve YouTube'un sizi öne çıkarmasına kalmış. Sorularınız varsa ÖM yoluyla görüşebiliriz.