Burjuva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet hocam hesap yeni reklam hesabıda facebook’a bağlanmadan direkt kartla ödeme şeklinde çıkıyorum. Çözümü nedir bu sorunun sizce?
Yapmanız gerekenleri size sıralıyorum

1-Reklam yöneticisi kismindan faturalandırma bölümüne gelerek banka kartınızı bağlayıp ödeme yapacağınız banka hesabınızı ekleyin
2-Faturalandirma kısmında ki "vergi numarası" kısmına 10 haneli vergi numarasını girin eğer yok ise 10 hane sallayın kabul eder %18 kdv almaması için
3-Reklam hesabınıza 3Asamali güvenlik kodunu koyarak aktif hale getirin (bunu yapan kişiler reklam yöneticisi yönetimi ekibi tarafından) bir tık daha önde olduklarından hesap kısıtlaması vb gibi bir durum ile karşı karşıya kalmamakla birlikte reklam verdikçe ödeme düzeyinizi de arttırmak için bir şans tanınıyor size
4-Butcenizin ödeme düzeyini arttırın ve şuan ki ödeme düzeyi nedir ona bir göz atarak bana bilgi verin
5-gunluk bütçeniz 200 tl bile yapsanız 40 TL gelince reklamınız otomatik duruyor ise hemen ödeme yapın ve yaptığınız reklamın süresini REKLAM SETLERI kismindan düzelterek sınırsız yapın

6-Her ödeme yaptığınız sürece reklam bütçeniz hızlı bir şekilde artacaktır 2-3 gün içinde bütçeniz biraz daha istediğiniz bir konuma ulaşacaktır.

hedef kitle-ilgi alanlari vb gibi örneğin hedef kitlenizin optimizasyonları ne durumda ve nasıl bir ıstatistik sağlandı reklamınızı görmekte fayda var

bu yazıların hepsini iyi okuyun değer göstererek size yazdım

profesyonel olarak uzman bir elden destek almak istiyor iseniz kalite tesadüf değildir benimle iletişime geçiniz