Aynı olay evli çoluk çocuk ve 30 yaşında olmama rağmen başıma geldi.Motoru aldım getirdim birde elektrikliydi babamlarda tesadüf misafirliğe gelmişti bize.Motoru camdan gördü evden annemide alıp gitti.Tam 1 hafta konuşmadı benimle sonra aramız kendiliğinden düzeldi.
Not : Anne baba nasihatından çıkma pişman olursun.Motorluların %80'i muhakkak kaza yapıyor.Bence motora binmemen daha sağlıklı.
Hocam haklısın tabiki riskli bir durum. Hele Türkiyenin bozuk yolları ve bilinçsiz trafiği ile ama günün 4/3'ünü motor düşünerek geçiren biriyim. Araba kullanmak keyif vermiyor artık. Işıklarda her motor gördüğümde moralim bozuluyor.
Selamlar,
İşim gereği çok fazla motorsiklet kazası sırasında ve sonrasında yaralanan ve tedavi gören hastam oldu, olmaya devam ediyor.
Bende motosiklet tutkunu biri olarak, bu kazaları ve sonrasındaki durumları gördükten sonra tamamen soğumuş biri olarak;
Herhangi bir kaza anında çok büyük sorunların oluşacağını, kaza sonrasında uzun bir süre fizik tedavi görmeniz gerektiğini, tedavi görseniz bile düzelemeyen bazı şeylerin olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Kazaları asla affetmiyor. Siz çok dikkat etseniz bile, dikkatsiz otomobil sürücüleri sizi kazaya mutlaka sürükleyecektir. Şahit olduğum kazalardan 10 tanesinden 9'u zaten motosiklet kullanıcısı yüzünden olmamıştı.
Size tavsiyem olabildiğince uzak durmanız ve hobi olarak trafiğe kapalı alanlarda bu sporu yapmak olacaktır.
Pişman olan ve pişmanlığını gözlerinden okuduğum onlarca hastam oldu.
Kafanızı şişirmiş gibi oldum ama anneniz haklı. Ailemdeki kimsenin bu cihazı kullanmasına izin vermiyorum.
Haklısınız fakat korkarak yaşayan biri değilim. Zevk aldığım şeylerin hep peşinden gitmişimdir ama ilk defa bu kadar sert çıkıyorlar bir olaya . Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için