All in One Migration eklentisi ile yapılabilir. Ancak şöyle bir durum var. Alınan yedeği geri kurmak için paralı versiyonunu istiyor. Bunun için de bu eklentinin 6.7 versiyonunu bulmanızı öneririm. Bu sürümde geri yükleme yapmak ücretsiz haliyle mümkün.
WP all import tarzı eklentiler bu işlemi yapabilir. Manuel olarak siteadresiniz.com/wp-admin/export.php buradan Yazılar, sayfa, ortam dışarı aktarıp ve wp-content/ uploads klasörünü yeni siteye kopyalayıp yapıştırırsanız ve wp-siteadresiniz.com/admin/import.php buradan indirdiğiniz sayfa yazı ve ortamı içeri aktarırsanız temiz bir taşıma olur.
Eğer farklı domaini aynı hostinge kuracaksan hocam wordpress sekmesinde mevcut kurulumu klonlayabilirsin. Açıkçası ben öyle yapıyorum. Tema, ayarlar, eklentiler ve bazı sabit içeriklerin olduğu yedeği bir domaine kurdum. Site açtıkça oradan klonluyorum.
Bunu yapınca dikkat etmen gereken sadece mysql e girip klon yaptığın domainin admin girişlerini düzeltmen. Çünkü yedekteki veritabanını da aktarıyor.
"All in One Migration" isimli eklenti wordpress sitelerde mevcut halin en temiz yedeğini alan ve yapıyı bozmadan yedekleyebilen eklenti diye biliyorum.
Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim All In One Migration eski sürüm ile yapacağım. Teşekkür ederim tekrardan.