İyi niyetli bir paylaşım ama bu konuyu okuyanların çoğunluğu maalesef kendini savunmak için değil rakiplerine saldırı için kullanacak. Bu yüzden aklıma gelen çok da sevdiğim bir sözü paylaşıyorum.
Hermesçi felsefenin ezoterizm hakkındaki düşüncesi; ""Her us büyük gerçekleri kavrayamaz. Çoğunluk ya aptal, ya kötüdür. Aptalsalar, gerçek karşısında akıllarını büsbütün yitirirler. Kötüyseler, bu gerçeği kötüye kullanarak, büsbütün kötülük ederler. Bu yüzden gerçeği bulmak, bilmek ve susmak gerek."
Evet, Google`a pek çok kanaldan bildirdik ama sallamadılar. Belki bu şekilde sallarlar.
normal içerikde red ediyor, spam içerik buldum

aradım üşenmedim denedim

eğer ki kalkarsa

klimanın mucidi gibi bakarım sana
Spam içeriğe gerek yok hocam. Kullanmadığınız hali hazırda bir site varsa, erişimi kapatın oraya atın bu isteği ne demek istediğimi çok net göreceksiniz.
Ddos olayında sıralama oynayabilir, buna katılırım ancak index silinme diye bir şey söz konusu olamaz.
Google 3-5 saat olarak baksa idi o zaman yüzlerce site yok olurdu, yapmayın.
Sizin olmayan bir site için console hesabınızdan böyle bir işlem yapsanız dahi google zaten bunu kale almaz.
Madem bu kadar iddialısınız, twitter üzerinden google efendiye bildirin açığınız var diye.
Biz bu sorunla bir süredir uğraşıyoruz. Sorun ilk olduğunda acaba hacklendik mi ? dedik. Ya da 2-3 saat erişim kesildiği için mi silindi dedik. Fakat konunun nasıl yapıldığını çözünce sadece bu talebin gönderildiği sayfaların Google indexlerinden silindiğini gördük. Milyonlarca indexi olan sitenin sadece bu talep üzerinden iletilen 5 linkin silinmesi fakat geri kalan linklerin aynen durması tesadüf mü sizce ?

Bunun üzerine de önemsiz bir kaç sitemiz üzerinde çok fazla deneme yaptık. Dediğim gibi nasıl yapıldığını detaylı anlattım, kendi çok önem vermediğiniz bir siteniz var ise direkt test edebilirsiniz. Siz şuan teorik olarak konuşuyorsunuz ama ben pratikte yaşadığım ve üzerine de defalarca test ettiğim bir işlemi anlatıyorum. Söylediğim gibi, anlatım açık ve net, deneyebilirsiniz
Ayrıca Google`a Twitter dahil pek çok alandan bununla ilgili ayrıntılı bilgi gönderdik fakat aylar geçmesine rağmen bir düzeltme yapılmadı.
Edit : Konuyu böyle okuyunca çok saçma geliyor biliyorum, başıma gelmese ben de inanmazdım. Fakat denemesi bedava, deneyin ve sonucu görün