mkozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dediğinizle birebir aynı bir durumu ben de 2019 - Eylül ayında yaşadım.

Bir grip atlattım. Çok şiddetli ve ağrılı geçti..

Bulunduğum ülkede de her gün yağmur yağıyordu, çok sıcaktı. 50 oC.
30. katta oturuyordum. Geceleri özellikle uyku saatlerinde bir nefes darlığı geliyordu. Öldüğümü sanıp, aslında diri olduğumu hissedecek kadar ilginç ve bilmediğim bir paradoks yaşıyordum.
Yüksekte oturduğum için PUS ve Buhar kaynaklı Basınç Problemi yaşıyorum diye düşündüm ilk başta.

Sonra bir sürü konsültasyon vs. bir sorun bulamadılar. Arkasından 1-2 ay sonra bu Corona patladı. Benzer şikayetler çoğalmaya ve tıp da çaresiz kalmaya başladıç

Bendeki son durum Kalıcı bir kulak basıncı, %20'ye yakın, bazı seslerde %25 duyma kaybı oldu. Tinnitus bulundu. Geçmiyor. Bir de çıldırtıcı çınlama var. 7/24 hep çınlıyor. Dengemi kaybedip düşüyorum ansızın. Vertigo dediler.

Onca antibiyotik, damla, nefes açıcı deniz suları, histamik, alerjik, kimyasal, bitkisel vs.'den sonra nefes sorununa bulduğum kesin çözüm datça acıbadem macunu oldu. ilk 2 hafta inanılmaz yoğun bir balgam çıkışı oldu. Şimdi de oksijen çok geliyor sanırım.

Sigara kullanıyorsanız mümkünse bırakın, bırakamıyorsanız en az zararlısı neyse onu tüketmeye çalışın. Elektronik sigara kullanmayın.
Dikkat edin, hikayenizi olabildiğince çok anlatamazsanız, hastalığınızın ne olduğu da tam olarak anlaşılamıyor.

Doktorunuzdan özel randevu alın ve ücreti neyse ödeyip birbiri ile ilişkili olabileceğine ihtimal verdiğiniz her şeyi anlatın.

Doktorunuza sormadan hiç bir şey yeyip içmeyin.

Nar kan yapıyor.
Sarmısak - Limon - Maydonoz kürü bağışıklığı güçlendiriyor.
Karnıbahar, Kabak tatlısı ve Karpuz lif kaynağı.
Datça Acıbadem Macunu %70-80 oranında nefes açıyor.

İyi beslenmeye çalışın. Geçmiş olsun. Şifa versin.
ilk zamanlar çıldıracaktım dedigim gibi nefes almakta problem yaşıyorum şimdi o kadar kalmadı derinden ufak var bunada şükür diyorum macun olarak zühre ana macunu aldım işe yaramadı sigara bırakalı 6 ay oluyor elektronik sigara hiç kullanmadım akciger röntgeni çekindim doktor cigerdede birşeyin yok diyor ama niye nefesim kesiliyor onu çözemiyorlar ben en iyisi özel bir doktora görünüp dediginiz datça macununu sorayım bakalım ne diyecek bronşlarındada birşey yok diyorlar boğazımda sanki birşey takılı kalıyor nefes alırken o engelliyor gripte yok hiçbir yerim ağrımıyor daha önceden uyuduğum zaman zor kalkardım heryerim ağrırdı birkaç aydır uyandığımda uykumu almış dinç kalkıyorum ilginç durumdayım acaba piskolojikmi bu durumum piskoloji doktorunada görüneyim en iyisi zarar gelmez.