Bundan tam bir yıl önce üniversiteyi üçüncü sınıfta bırakmış hayattan beklentisi neredeyse hiç olmayan, babasının parasına muhtaç olan ele minnet eden bir insandım. Hayatımın dönüm noktalarından birisi bazı şeyleri kendime fark ettirmem oldu, ben kimim diye sordum kendim. Ben kimim ve şuan ne yapıyorum? Neden geldiğim bu yaşta hala babama minnet ediyorum? İlk önce arayışıma kendime ait bir sektör bulmak ile başladım, kısa süreliğine backlink satışı yaptım ama istediğimi elde edemiyordum ki zaten o zamanlarda çok genç ve toydum oturduğum yerden emek vermeden çalışmadan bir şeyler elde edebileceğimi düşünüyordum şimdi bakıyorum da çok salakmışım. Bu ufak çaplı maceradan sonra kendimi sosyal medyaya atmaya karar verdim, bir çok büyük sayfam oldu günlerce uyumadım kendimi nasıl geliştiririm nasıl bir üst seviyeye çıkarım diye uğraştım, fazla kafanızı şişirmeyeceğim, bugün geldiğim nokta da 15den fazla çalışan ile Sosyal Medya Ajansı olarak hizmet veriyoruz, bugün Eskişehir de ki ofisimizi kurmak için ilk adımı attık, Ocak başı gibi kurulmuş olacak inşallah. Eskişehir de olan arkadaşları çayımı içmeye bekliyorum. Yani demem o ki insanın önce kendine sorması gereken bir soru var Ben kimim? Ardından da yapması gereken şey kim olduğunu bulmak.
Bu sancılı süreçte kahrımı çeken, günlerce bana tahammul eden her zaman varlığını bana hissettiren ve arkamda olan
@belkide; kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum, bu süreçte onun da kalbini kırdıysam bilmeden istemeden incittiysem özür diliyorum.
Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ediyorum